SKRIVET: 2011-04-30, kl 23:52:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Utgång!

SKRIVET: 2011-04-19, kl 18:42:24 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Tandvärk

Usch, jag har sådan tandvärk! Hela min vänstersida känns som om den spricker snart, och jag börjar få riktigt ont i huvudet. Känns som ingenting hjälper.. Får nog kontakta tandläkaren i morgon och se vad de säger.. Det är inte så att jag har hål i en tand utan min visdomstand i nedre käken är på väg...

SKRIVET: 2011-04-18, kl 22:22:21 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Horoskop - Oxe

Astrologi. Fungerar det eller är det bara en myt? Jag vet inte, ingen aning faktiskt men vad jag vet är att det är många som är motstridiga till att stjärnorna har någonting med ens personlighet att göra. I lördags när jag var i stan med Joanna gick vi förbi Akademibokhandeln och hittade en uppsättning småpockets i sjärntecknens tecken. Såklart köpte vi varsin, jag Oxe och Joanna Våg. Vad som är fascinerande med detta är att det mesta i dessa böcker verkligen stämmer överens med oss själva. Och nu säger jag inte att det vara är lite grand som stämmer överens utan nästan hela boken, det är faktiskt riktigt läskigt! Saker jag inte tänkt på innan beskriver boken i ord vad det egentligen är det jag gör eller varför det är så som jag agerar ibland. Riktigt läskigt, sedan vet jag mycket väl att man måste ta allt med en nypa salt och att det långt ifrån stämmer överens med alla. Hur skulle det se ut om vi hade 12 olika personlighetsdrag och människor. Men nästa gång jag skall förklara för någon vem jag är skall jag säga, läs Oxens stjärntecken, det är jag...

SKRIVET: 2011-04-17, kl 22:44:32 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Möra Hjärtan

Igår när jag var med Joanna på stan hittade jag ett par formar som är gjorde för pajskal av olika slag. Så idag bestämde jag mig för att inviga dem. Möra hjärtan blev det och resultatet blev otroligt bra faktiskt! Lyckades till och med göra en egen vaniljkräm, inte dåligt, inte dåligt alls faktiskt. I morgon skall jag försöka bända ur dem ur formarna, de har inte hunnit kallna ännu. Men men, skall även tvätta, ta en löptur eller en tur till gymmet i morgon. Får se vilket sedan. Och därefter skall jag träffa Sara, min juridiska kompis.

SKRIVET: 2011-04-14, kl 22:48:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Snuskigt

Okej, hår som hår är egentligen inte farligt. Jag är inte direkt äcklad av enstaka hårstrå som fallit av huvudet, och inte av det som sitter på kroppen direkt heller. Men, jag vill påpeka att detta är ett stort MEN, någonting som är så äckligt är när hår samlas i t.ex. avloppet till duschen eller handfatet. Det luktar och jag får kväljningar, så fruktansvärt äckligt. Och jag hjälpte nyss pappa att göra rent handfatet och duschen. Det gör jag helst inte om, allra helst aldrig...

SKRIVET: 2011-04-14, kl 12:38:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Grattis Martina!

Idag fyller Martina 21 år! Grattis, grattis, grattis!!!

SKRIVET: 2011-04-13, kl 22:15:04 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Grey today - everyday

Åter igen var det en ganska trist dag. Grått, grått och mera grått. Inte jättekul men helt okej. Verkligen mycket skönare att jobba i detta vädret än det som var igår. Att springa ut och in hos människor när det regnar är inte det roligaste.. Bara blött och man hinner aldrig torka mellan gångerna och varje gång blir det värre och värre att ta på sig kappan igen. I morgon skall solen åter komma vilket jag ser otroligt mycket fram emot! Två dagar kvar sedan helg och Martinas Fest. Kommer bli så kul!!

SKRIVET: 2011-04-12, kl 20:25:59 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Fabbie Bootee

Som många redan vet om älskar jag skor. Höga, korta, långa, små, smala, breda, klackade, låga, ballerina... ALLA. Jag kan inte få nog. Igår köpte jag nog mitt 35:e par, och då överdriver jag inte, snarare åt det andra hållet. Men det är det värt. Mina skor är som mina älskade kompisar, jag blir glad, lycklig av dem. Shop-o-holic/Shoelover, jag vet.. Men det är allt värt det. För vem vill inte känna sig snygg och sexig och vägen dit är ett par nya skor, ett ganska litet pris egentligen för den mänskliga lyckan... Jag kan knappt vänta tills jag skall använda dem på fredag på Martinas fest. Kommer bli Fett!
Kommer från Bianco, 500kr

SKRIVET: 2011-04-11, kl 13:35:39 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Åter Måndag

Härligt väder och jag är ledig. Kan det bli bättre? Kanske, men jag stormtrivs! Har precis avklarat en löprunda, ganska kort eftersom jag valde att ha sovmorgon och därefter läsa i några timmar. Så jobbigt att lägga ifrån sig boken men ibland måste man ju lämna fantasivärlden för att leva också -tyvärr. Nu måste jag skynda mig, skall träffa Kikki i stan snart och därefter Michaela. Ha en trevlig måndag, för det skall jag!

SKRIVET: 2011-04-10, kl 22:21:06 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Äntligen Lördag..

För alla andra spenderades lördagskvällen igår, men jag firar den idag. Helgen är äntligen över och även om det var en väldigt lugn och skön helg är det trots allt skönast med lediga dagar. Då uppskattar man dem dessto mer. I morgon blir det träning på gymmet, titta runt i stan och möta Kikki, vi skall åka upp till lägenheten och sedan skall vi träffa Michaela på stan och fika. Kommer bli en kanondag. Resterande veckan kommer spenderas på jobbet, goa pengar i slutändan så det är la värt det..

SKRIVET: 2011-04-07, kl 22:44:16 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Vem behöver Porrtidningar...

... När man har H&M-katalogen? Mycket, mycket bättre, plus att killarna faktiskt är snygga i den också! Jag säger då de att när H&M-katalogen kommer är det ren och skär vision-orgasm!

SKRIVET: 2011-04-06, kl 22:37:38 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Ledig dag

Hur kommer det sig att dagarna man vill skall gå långsamt alltid går fort? Idag kommer vara den enda lediga dag för mig denna veckan. Resterande dagar kommer bestå av jobb, jobb och mer jobb. Nästa lediga dag är sedan på tisdag tror jag, skall förmodligen se om jag kan färga håret då så jag får någon kontroll på det också. Men först skall jag boka tid, kanske i morgon efter jobbet.. Tror jag har en till ledig dag nästa vecka men jag är inte säker.. Den som lever får se helt enkelt.

Idag har jag hur som helst varit på gymmet, varit en sväng på Allum och bakat hela eftermiddagen. Cookies muffins and cheesecake muffins. Jag vet inte riktigt hur resultatet blev, jag har inte smakat på det ännu men eftersom jag inte hittade vaniljextrakt i någon mataffär fick jag gå över till plan B och köra på vaniljsocker, vilket inte alls är samma sak.. Skall se om jag kan beställa vaniljextrakt från någon hemsida för jag har en hel del recept jag skulle vilja prova som innehåller det.

SKRIVET: 2011-04-06, kl 13:19:06 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Party Rock Anthem

SKRIVET: 2011-04-05, kl 20:23:41 | PUBLICERAT I: Mitt liv

The Duck stories

Måste ses i följd 1-3

SKRIVET: 2011-04-05, kl 19:42:10 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Tonight

Watch my back so i make sure
you're right behind me as before
yesterday the night before tomorrow
dry my eyes so you won't know
dry my eyes so I won't show
I know you're right behind me

And don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight

Walk the surface of this town
with high heels above the ground
and high horses that we know
keep us safe until the night
we know them all, I know it all
stay put and play along
'cause I'm looking for my friend
now I got you, got you

Don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight

I dry my eye, dry my eye
falling deeper by the hour
dry my eye
dry my eye, dry my eye
don't let me fall deeper now
dry my eye

Don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
-Lykke Li

SKRIVET: 2011-04-01, kl 20:41:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

April, April din dumma sill

Än så länge har jag klarat mig utan skämt och utan att blivit lurad. GP's aprilskämt var faktiskt rätt hyffsat i år må jag säga! Fast roligast var det för två år sedan då de sa att Skövde (?) skulle byta namn. Haha. Nä, bara för att jag skriver detta är det säkert någon som lurar mig.. Men icke idag, inte idag. Idag är jag på min vakt.