SKRIVET: 2011-08-22, kl 19:32:58 | PUBLICERAT I: Mitt liv

En framtidsplan

Jag har en hängande, änglig känsla i hela kroppen. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men jag vet varför. Jag är nervös, så extremt nervös för allting. Allting nytt, jag erkänner jag gillar inte förändringar men jag är medveten att de måste ske. Bara jag kommer in i allting kommer det att lösa sig, men jag hatar denna tiden innan.. Det som innan varit en plan, lite av en dröm är nu verklighet och jag vet varken ut eller in. Det är bara att andas, jag vet att jag har fullt stöd av mina vänner och min familj. Och det är ju det som i slutändan är värt något.
Juridikprogrammet.

SKRIVET: 2011-08-16, kl 22:06:05 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Det var då ett jävla pris...

1700 kr, det är inte riktigt klokt... Och detta bara för 1/3 av kursen. Jag tror jag går i personlig konkurs! Då består iofs nästan 50% av lagboken itself.. Varför skall det vara så dyrt? Köpte även tågbiljetter, åker upp den 24 Augusti och kommer hem den 2 September igen för att sedan åka upp igen tillsammans med Mamma och Pappa plus alla möbler, kläder och diverse andra saker jag borde ha.. Jobbigt, borde man börja packa med en gång kanske? Nä, det får bli en sådan där sista-minuten-grej som jag kommer ångra då den tiden kommer. Men men, den tiden den sorgen. Eller så heter det kanske inte.. Minns inte riktigt faktiskt...

SKRIVET: 2011-08-16, kl 22:00:33 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Buzzzzy, is what it's called

Jag började morgonen med ett lättare Zumbapass. Otroligt skönt att ha det hemma, svettigt, jobbigt men framför allt och roligt! Sedan åkte jag inte till stan för att träffa Joanna. När hon sedan skulle till jobbet åkte jag vidare hem till Martina där jag även träffade Kikki. Vi bakade scones och drack Te. Mysigt och gott. Dock borde sconesen varit inne lite längre, degigt bröd är inte det godaste och man mår inte toppenbra efter att ha ätit det heller. Överlever, det gör man alltid. Sedan har jag även varit och hämtat min dator hos Sara och Daniel. Otroligt skönt att den är lagad! Finally, plus att plånboken är glad för det hade den absolut inte varit om jag köpt en ny..

SKRIVET: 2011-08-16, kl 00:23:01 | PUBLICERAT I: Mitt liv

They Wont Play Me On The Radio

The Provider

SKRIVET: 2011-08-04, kl 13:13:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

SommarSmart

Till tonerna av Springsteen sitter två galna tjejer i en liten Smart. Solen skiner och i bagaget ligger en bag-in-box . Livet leker, Södra Sveriges landsvägar ligger framför oss. Glada minnen, glada miner, goda vänner, vad kan slå fel?

SKRIVET: 2011-08-01, kl 16:36:24 | PUBLICERAT I: Mitt liv

"True friends are never apart. Maybe in distance, but never in heart"