SKRIVET: 2011-03-30, kl 23:09:23 | PUBLICERAT I: Mitt liv

I wish tomorrow could be like today

Helt fantastiskt vårväder ute idag! Jobbade till 16:30 och efter det tog jag mig åter igen en löptur i området. Körde ett snabbare tempo, men det märktes knappt på tiden tror jag. Haha, oavsett är jag ute och rör på mig vilket alltid är toppen! Var så hungrig när jag kom hem så jag åt två ostsmörgåsar, ett ägg och drack juice och proteinpulver. Ändå tog jag efter två timmar ett päron och drack té. Jaja, bara bra antar jag. Och jag längtar till helgen, då skall vi gå på restaurang hela familjen. Längtar, skall bli så mys!

SKRIVET: 2011-03-29, kl 20:27:37 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Böcker, planering, Solsidan

Idag har jag inte gjort någonting av värde. Inte för andra men för mitt värde. Såg säsong ett av Solsidan, en helt fantastiskt rolig serie som jag bara älskar. Jag var en sväng till affären och köpte Brämhults smoothie blåbär och hallon. Väldigt god. Sedan köpte jag även Dan Browns bok Den förlorade symbolen. 59 kr inbunden bok. Väldigt bra pris, hoppas nu att boken håller samma klass, det vet man ju egentligen aldrig..

SKRIVET: 2011-03-28, kl 07:16:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Flyr landet

Idag flyger min kompis Linnéa ifrån Landvetter och kommer inte landa igen förrän i Juni. Hon skall praktisera i Kina i hela tre månader, dock har hon lovat mig små presenter till när hon kommer hem. Det gör mig lite gladare, haha som ett sådant småbarn som jag är. Jag kommer i alla fall att sakna dig! Och det är konstigt att inte ha dig överstressad springandes runt på Chalmers, ICA och Backa. Ta hand om dig! Lyckohälsningar.

我們的路被劃分。 採取對為時在機會和可能性那您綿羊。 我們在您之後站立在您的它。 我們缺乏您。 但一天再遇見我們的路。 預示富有在教訓。

SKRIVET: 2011-03-27, kl 19:33:51 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Pack Up

Eliza Doolittle
I get tired, and upset
And I'm trying to care a little less
And on Google I only get depressed
I was taught to dodge those issues, I was told:
Don't worry, there's no doubt
There's always something to cry about
When you're stuck in an angry crowd
They don't think what they say before they open their mouth, you gotta

Pack up your troubles in your old kit bag
And bury them beneath the sea
I don't care what the people may say
What the people may say bout me.
Pack up your troubles get your old grin back
Don't worry about the cavalry
I don't care what the whisperers say
'Cause they whisper too loud for me

Hot topic,
Maybe I should drop it,
It's a touchy subject,
And I like to tiptoe 'round the tiff going down,
You got penny, no pound
So if your business is running out
It's not my business to talk about
They don't think what they say before they open their mouth, you gotta

Pack up your troubles in your old kit bag
And bury them beneath the sea
I don't care what the people may say
What the people may say bout me
Pack up your troubles get Your old Grin back
Don't worry about the cavalry
I don't care what the whisperers say
'Cause they whisper too loud for me

Tweet tweet,
tweet tweet tweet t-t-tweet tweet,
tweet tw' tweet t-t-tweet tweet,
tweet t-tweet tweet tweet...
tweet..tweet..tweet..tweet..tweet..tweet.tweet.tweet..

Pack up your troubles in your old kit bag
And bury them beneath the sea
I don't care what the people may say
What the people may say bout me
Pack up your troubles get Your old Grin back
Don't worry about the cavalry
I don't care what the whisperers say
'Cause they whisper too loud for me


Yeah yeah yeah
[do-do-do-bab-bab-doobie-do]
yeah yeah
[da-doobie-do-ba-do-do]
Oh oh
[da-do-da-dabba-do]

SKRIVET: 2011-03-26, kl 13:34:06 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Solsken

Solen skiner, livet leker. Igår var jag hemma hos Martina med några och vi hade det otroligt trevligt! Sedan när de drog in till Valand valde jag att åka hem, var för trött. Idag drog jag på mig gymskorna och gav mig ut på vägarna. Blev en kort löparrunda runt området på ca 40 min. Bättre än inget. Nu har jag städat, tvättat och gjort mig iordning. Skall in till stan för att träffa Kamilla. Skall bli så otroligt roligt! Har inte träffat henne på 1,5 år. Galet!! Skall även hämta ut ett paket ifrån posten.. Får se om jag hinner..

SKRIVET: 2011-03-24, kl 22:58:21 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Resfeber

Jag vill resa, upptäcka nya saker, se mig omkring. Därför har jag börjat smida en plan hur detta skall gå till. Måste dock prata med en hel del plus jobba häcken av mig... Låter bra va? Usch, mycket som händer nu. Mycket jag vill göra, mycket jag vill köpa, mycket jag vill ha. Hur skall detta gå ihop? Prioritera, där är det, ordet jag fasar för men med åldern lärt mig att mer och mer acceptera. Prioritera det ena framför det andra, varför egentligen? Varför inte göra allt på en och samma gång? Även om allt går helt åt skogen är det väl ändå tanken som räknas. Fast det är sant, jag prioriterar mina vänner framför allt annat. Det är någonting jag aldrig skulle kunna vara utan. Ni gör att jag andas vidare, utan er hade all min livsglädje runnit ut, utan er hade jag inte varit någonting mer utan en ensam själ runtvandrandes i den oändliga tystnaden.


SKRIVET: 2011-03-23, kl 22:08:15 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Bokfrossa

På månader har jag inte läst någon bra bok. Böcker har jag haft näsan i men aldrig i skönlitteraturens tecken eller anda. Facklitteratur efter facklitteratur. Och jag kan lova, det är inte sådan läsning som är roande. Inte på långa vägar.. Hur som helst har jag nu skaffat mig lite tidningar för en mjukstart, skall snart inskaffa mig någon ny het roman att förälska mig i, eller kanske ett fasansfullt brott där jag leker detektiv, eller varför inte ett fantasyäventyr där jag är hjältinnan. Värt att tänkas på.

SKRIVET: 2011-03-21, kl 19:44:40 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Tenta

Idag var som sagt Tentan. Jag var hur nervös som helst. Inte för tentan men hur man gör tentan. Tänk om jag lämnade in den fel, gjort fel eller gjorde någonting jag inte fick göra. Dock hjälpte Sara mig och drog ned mig på marken igen. Hon hjälpte mig även att fixa en miniräknare som jag på något vänster hade glömt. Tror det gick väldigt bra i alla fall! Pratade igenom några frågor med Sara efteråt på Vanilj. Trevligt trevligt. Sa även hejdå till Kristina som åker till Örebro redan ikväll...

SKRIVET: 2011-03-20, kl 22:52:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Tentaplugg

I morgon skriver jag min allra första tenta på Universitetsnivå. Trots detta faktum är jag inte direkt nervös, det får gå som det går. Mer kan man inte göra. Känns som jag kan det mesta också så det skall nog gå bra tror jag! Dock kunde jag ju pluggat mera men det är alltid lätt att vara efterklok. Som sagt var...

Idag mötte jag hur som helst upp Kristina vid Centralen, hon kom med tåget från Örebro och därefter åkte vi och hämtade ut hennes nya bankkort och därefter åkte vi hem till henne där vi satt och pluggade hela dagen lång, bortsett från en thépause som vi tog. På kvällen kom även Martina, Emelie, Linda och Dante och vi hade kladdkake- och thékväll. Otroligt mysigt och jag kom inte hem förrän nu. Oj, var det tenta i morgon sa du?!

SKRIVET: 2011-03-19, kl 01:38:32 | PUBLICERAT I: Mitt liv

En förgyllande tanke

Visst blir man glad när man tänker på alla de vänner man har. På de som förgyller ens liv bara genom att vara, bara genom att finnas till. Jag skulle gå genom eld och vatten för er. Ni betyder mer än allt annat, ni gör mig till den jag är och jag vet att jag är bäst som mig själv. Inte en tillgjord figur eller falsk person. Bara mig, bara enkla mig. Jag vet att jag kan vara svår ibland men jag är full av lager. En kärna lätt att såra så därför fyller jag mig själv med tunnlar, väggar och berg. Men de går att rasera och jag är villig att ge mer av mig. Så mycket jag förmår, för vissa delar är inte för allmänhet, det bara är så.

SKRIVET: 2011-03-17, kl 21:21:42 | PUBLICERAT I: Mitt liv

It's spring in the air.

Den kyliga vinden smeker mina kinder när jag glider på cykeln nedför backen. Solskenet värmer kroppsligt och själsligt. Jag har väntat dig, min vän. Väntat alldeles för länge, var har du varit, var har du hållit hus? Du har sovit alldeles under en alldeles för lång tid men äntligen vaknat upp ur din dvala. Vi hälsar dig välkommen med smilande mungipor, gladare morgonstunder och njutningar. Nya gemenskaper, nya minnen. Du förgyller mitt liv.

SKRIVET: 2011-03-16, kl 21:41:03 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Äntligen

Grey's Anatomy är tillbaka! Gud vad jag har längtat, men nu äntligen är väntan över. Jag är verkligen helt mör i hela kroppen, var ute och sprang tidigare med pappa och pluggat under dagen så jag är verkligen slut. Tidig sängdags för mig ikväll kan jag lova!

SKRIVET: 2011-03-16, kl 19:01:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Mamma byter bo

I USA älskade jag programmet "Wife Swap" och nu har programmet äntligen kommit till Sverige i vår egen tappning. Kommer bli fantastiskt roligt att se!

SKRIVET: 2011-03-15, kl 23:56:54 | PUBLICERAT I: Mitt liv

My Heart Is Refusing Me

Loreen

SKRIVET: 2011-03-15, kl 23:18:46 | PUBLICERAT I: Mitt liv

På din bemärkelsedag!

Idag fyller Kristina 21 år! Herregud, rena rama pensionären! Men grattis älskade vän! Så till hennes ära lägger jag in två otroligt charmerande bilder på oss båda.
Jag älskar dig Kristina Åberg! <3

SKRIVET: 2011-03-15, kl 00:25:21 | PUBLICERAT I: Mitt liv

The bigger -the better

Jag tänker aldrig, aldrig, aldrig byta ut storleken på min säng för en mindre! Storleken har ingen betydelse, in my ***. Jag kan inte tänka mig att bara ha en vanlig 90 säng. Tänk om man vill ligga på sidan tvärs över går inte det, tänk på att om man är två får man knappt plats. Nä, den gamla 90-sängen är ute 105, 120 är det som gäller. I alla fall för min del. Fast det kan bero på att jag byter sovställning också, ena natten sover jag åt ena håller och andra natten åt andra håller och sedan sover jag kors och tvärs.


Okej man skall egentligen inte säga aldrig, men jag gör det idag ändå...

SKRIVET: 2011-03-13, kl 20:28:51 | PUBLICERAT I: Mitt liv

The walk of shame

Dagen efter. En dag full av mödosamma och hårda realitetskickar. Minnen som kommer tillbaka. Realiteten om vad som hänt, allt man gjort. Men samtidigt är vi är alla medvetna om riskerna när alkohol är inblandad. Det finns inget undkommande, det som skett har skett oavsett. Men det gör inte mitt illamående ännu bättre för stunden, inte heller tröttheten eller segheten. Blir en tidig sömn idag om jag skall orka jobba i morgon.

Och lite bilder från igår. Från Martina's kamera.

SKRIVET: 2011-03-12, kl 16:03:18 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Look the other way

Äntligen sovmorgon! Har varit uppe med tuppen nu varje dag hela veckan. Känns helt underbart att bara vakna upp utan väckarklockor för en gångs skull. I vanliga fall har jag tre stycken... Hur som helst, har precis kommit hem från träningen på gymmet, körde bara en halvtimmes powerwalk på crosstrainen och lite armar och mage/rygg. Hade förväntat mig att det skulle finnas Pasta Carbonara här hemma när jag kom hem men den var uppäten.. Jaja, får ta lite Thairester från igår, inte helt kasst det heller.
Sedan måste jag göra i ordning mig för Kristinas kalas och jag har ingen idé om vad jag skall ha på mig... hm...

SKRIVET: 2011-03-11, kl 20:18:10 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Fredagsmys

Jag är verkligen helt slut i huvudet. Känns som om något tappat ut min energi genom en kran idag. En bieffekt av allt pluggande. Men nu skall det bli otroligt skönt med Thaimat, På spåret, Skavlan och mycket, mycket mer. Funderar på att dra till gymmet i morgon, blir nog så. Ha en trevlig fredagskväll!
Bildexplosion:




Invigdes idag, min nya tjocktröja från Myrorna

SKRIVET: 2011-03-11, kl 17:58:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Pluggdag

Studerandet och plugget gick riktigt bra idag faktiskt! Hann upp i tid och med bussen. Helt otroligt men sant! Satt med Sara i säkert 4-5 timmar och gjorde en hel del gamla tentafrågor, riktigt givande faktiskt! Skall bli mer nästan vecka, dock skall jag jobba tre dagar så jag får plugga på kvällarna och på onsdag och fredag då jag är ledig. Skall dock bli gött att jobba mer nu också. Behöver mer pengar samt att det är bra att hålla igång allt så att man minns allting och sådär. Kommer vara underbart när tentan är gjord och godkänd om några veckor! Peace på det!
Delar av denna bok har jag idag suttit med.

SKRIVET: 2011-03-11, kl 00:04:21 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Tentaplugg

Herregud jag har börjat, med framförhållning. Helt galet and so totally not me. Men kanske är detta vändningen för mig, jag tvivlar starkt på det men man kan ju alltid drömma. Det går faktiskt också riktigt, riktigt bra. Kan gamla tentafrågor komma igen? Gud, om du hör min bön, snälla, snälla, snälla!

SKRIVET: 2011-03-09, kl 20:27:13 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Fredag?

Varför känns det i kroppen som om det vore lördag? -Jo, lill Lördag. Bättre kan det väl inte vara?!

SKRIVET: 2011-03-09, kl 07:23:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Gubben i Lådan

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten
Varit död i minuter, hela själen var bruten
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda
Fick jag kängor mot magen, tills jag smakade gatan
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget
För jag trängde bort jag-et, och jag såg alla tecken
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta
Ta mitt skimmer, för jag brinner, du är blott en blek lanterna
Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Daniel Adams-Ray

SKRIVET: 2011-03-08, kl 22:19:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Those who matter don't mind and those who mind don't matter

Otroligt härlig dag med sol igen. Träffade Frida och fikade på stan, mycket trevligt! Bara vi två nästan som hade solglasögon. Skall det va' skall det va'! Stilklass på hög nivå kan jag lova! Sedan skulle Frida hem till hennes sambos päron på middag så jag begav mig till Stadsmissionen för att se om jag hittade någonting där, och visst gjorde jag det! En Louis Vuitton väska för 400 kr. Helt otroligt bra pris och jag är en röd otroligt snygg väska rikare. Såg även en söt klänning/tunika men den var det lite överpris på så därför fick det bli ett nej tack.


Hemma blev det den andra semlan för dagen, hembakta av mig. Dock är jag så trött på semlor nu. Tur att det bara är Semledagen en gång per år!

SKRIVET: 2011-03-08, kl 11:11:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Fettisdagen

Så var den åter här igen, fettisdagen eller semledagen som den kallas i vardagsmun. Härligt, jag älskar semlor men det är nästan lika bra att de försvinner som att de kommer. Och det är nog också det som är charmen med den tidsbestämda säsongen för Temlan. För hur populär hade den varit om den sålts varje dag, året om, 365 dagar. Populär hade den iofs kanske varit men det hade inte varit någonting speciellt att äta en semla. Det hade varit som julskinka hela året med påskmust och sillbuffé. Nej, allt har sina säsonger, även om man ibland kan fuska.

SKRIVET: 2011-03-08, kl 08:24:28 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Shoes, clothes & rhythm

Vad gör jag egentligen uppe? Jag vet inte men förhoppningen att de skulle ringa från jobbet var förgäves. Men jag lider inte, jag skall jobba på torsdag och dessutom är jag vaken så nu kan jag lika gärna hitta på någonting att göra. Annars hade jag inte gått upp förrän om ca tre timmar. Egentligen hade jag nog behövt sömntimmarna, men jag får ta igen det inatt.

Funderar på att åka till Stadsmissionen och Myrorna för att se deras utbud av kläder, skor väskor och diverse annat. Känner mig på retro-mode letning. Inget Gina, H&M eller nått annat i den stilen. Får se vad jag lyckas hitta och om jag kommer iväg. Skall träffa Frida och fika med henne, ser fram emot det! Plus att det inte blir jättemycket plugg idag eftersom jag gjorde de flesta uppgifter under gårdagen. Skönt!

SKRIVET: 2011-03-06, kl 15:27:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

It's Spring in the Air

Äntligen, äntligen kunde man känna solens starka strålar mot ansiktet utanför fönstret. Jag gick i leggins, kängor, klänning och tjocktröja samt väst och halsduk. När kan man göra det under vinterhalvåret? Inte förrän våren är på väg! Snödropparna börjar titta upp genom jorden och solen blir starkare och starkare samtidigt som dagen blir ljusare och ljusare. Fantastiskt! Jag har mersmak, ge mig vår!


SKRIVET: 2011-03-05, kl 13:20:30 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Träningsmotivation

Helt plötsligt får jag känslan av att ge allt och bara träna. Skall bli skönt att komma iväg. Hoppas bara jag hinner med bussen om 10 minuter.... Kanske...

SKRIVET: 2011-03-02, kl 21:22:41 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Tv kväll

Idag blir det helmys med tv 4 rullande. Halv åtta hos mig, Sveriges Mästerkock och Fuskbyggarna. Med en kopp té och en stor filt blir det den perfekta avslutningen på en halvdan dag. Jag är trött och sliten och känner mig inte alls bra. Vet inte vad det är men har verkligen en svacka i livet. En god natts sömn och träning i morgon kommer nog göra susen. Skall även titta på en klänning på H&M sommarsöt. Älskar att vårkläderna kommit in i affärerna! Så underbart!

SKRIVET: 2011-03-01, kl 02:50:04 | PUBLICERAT I: Mitt liv

I'm so happy

Salem al Fakir