SKRIVET: 2009-06-30, kl 23:37:33 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Berörd

Då du föddes var bilderna i svartvitt.
Du levde genom så många generationer och samlade på dig båda visdom och kunskap.
Även om det nu gått några år och saknaden inte är lika påtaglig förrut finns det stunder i min vardag som upptas av en tanke till dig. Min sorg har jag lärt mig att leva med, den är nu ett med mig.
Minnerna spelar sitt spratt inom mig och jag känner, känner hur jag vill att du skall vara här. Komma gående, möta mig på vägen och säga att allt var bara en ond dröm. En ond dröm då du inte längre existerar.
Du har inspirerat mig, format mig att vara den jag är. Jag är dig evigt tacksam och jag vet nu att jag duger som den jag är. Jag är älskad, älskad utav dig, fastän du inte längre kan säga orden högt inför alla. Du lärde mig att jag skall acceptera människor för de dem är, inte bara tro det som ytan visar. Ett isberg som man bara ser 10% av, resten är gömt under ytan. Ibland är ytan klar, ibland grumlig. Ibland ser jag inte resten, kanske inte jag vill, men jag måste försöka.
Även om jag ibland når motgång är du ett brinnande ljus för mig, jag vet att allting kommer bli bra. Jag känner dig i närheten, känner din vakande blick samtidigt som jag går ovetandes till mötes.
Min hemlighet, min sorg. Jag är så ledsen. Jag var envis, självisk och åpen. Jag var en människa jag inte ville vara, inte vill vara längre, ta avstånd, ta avstånd. Jag hoppas du förlåter mig, jag vill att du skall göra det, jag behöver det.
Då du föddes var bilderna i svartvitt, men mina minnen av dig är i glödande färger.

SKRIVET: 2009-06-30, kl 02:08:17 | PUBLICERAT I: Au Pair Förberedelser

Världens bästa pappa

I bilen hem från stan, (Läs föregående inlägg Underbar kväll med underbara vänner) pratade jag och pappa lite grand. Jag sa att förmodligen kommer det inte att bli någon Jämtlandsresa i år eftersom jag tycker det är för mycket pengar jag skall betala för resan upp och ned med tanke på att jag inte skall stanna där uppe så länge. Samtidigt måste jag ta hänsyn till att jag måste åka till Stockholm och till Amerikanska Ambasaden samt betala för ett visum. Inte helt smärtfritt i plånboken, tyvärr. Därför måste jag nog ställa in min resa dit upp. Det gör mig faktiskt väldigt ledsen eftersom det är mitt sommarställe, alla mina minnen. Min sommar så som den skall vara, kaputt, slut, no more (Läs: eller i alla fall denna sommare + nästa...).När vi satt i bilen hem i alla fall så sa pappa att de självklart skulle stötta med lite pengar. Det trodde jag aldrig. Jag har alltid fått lära mig att jag skall sköta min ekonomi själv, har jag inte pengar, tja, då är det mitt egna fel och jag skall lära mig ha bättre koll på dem. Jag är så otroligt tacksam, verkligen! Så otroligt glad över att jag har de föräldrar jag har. De ställer alltid upp för mig, oavsett hur dryg, hur jobbigt eller hur uppoffrande det är för dem. Jag är så otroligt tacksam för det. Verkligen, kan inte beskriva det mer. Om jag får pengar återstår att se. Jag vill klara mig så långt som det går på min egna ekonomi, men det känns otroligt bra att jag har mamma och pappa bakom mig ifall min ekonomi helt skulle krasha då jag är där borta!

SKRIVET: 2009-06-30, kl 01:52:49 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Underbar kväll med underbara vänner

Jag åkte in med bussen i den stekheta värmen som var. Jag tror faktiskt till och med att bussen var varmare än temperaturen utanför, kvavt och min panna och rygg dröp av svett när jag steg av bussen på Heden. Ringde Michaela som var med sin kompis Emma. De var i stan och tog en drink på Stora Teatern så jag tog mitt pick och pack och gick dit. Satte mig ned en stund innan jag gick för att köpa en drink. Caprinoschka eller någonting i den stilen hette den och relativt god, men inte någonting jag kommer att beställa om igen. Vi pratade och hade väldigt mysigt där vi satt långt in på  serveringen bland vuxna, vid ett träd, parallellt med kanalen. I skugga, lagom värme. Perfekt.

Efter det gick vi vidare till Hemköp där vi skulle inhandla frukt och grädde. Dock orkade vi inte skära upp frukten då vi kom hem till Linnéa så vi skippade frukten och grädden. Istället riktade vi in oss på lösgodiset och naturgodiset. Tog bussen till Linnéa, träffade Rebecca mer tjit tjat på bussen. Därefter kort promenad tills vi kom hem till Linnéa, vackert väder, avsides, ännu mer skvaller, tjöt och tjejsnack. Därefter kom även Kristina som hade med sig Kitas sad but true. Åter en underbart rolig film. En riktigt mysig dag!

Det ända dåliga var att vi missade bussen hem så att jag missade min sista buss. Ringde pappa som så otroligt snällt kom och hämtade mig. Världens underbaraste pappa! Älskar dig, (Läs: jag vet att jag använder frasen för lite.)

SKRIVET: 2009-06-29, kl 11:31:55 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Tiden flyger förbi

Visst var det nyss Jul?!
Eller är det bara jag som tycker tiden bara flyger iväg?
Det kändes som om det inte alls var länge sedan som jag började 3:an, inte alls länge sedan som jag letade efter mina vinterkängor, eller när jag skulle söka sommarjobb första gången. Det sistanämnda är nu ett år sedan. ETT ÅR! Hjälp vad tiden gått snabbt, den bara flyger iväg. Snart sitter jag där, 80 år gammal på min veranda i en fin hamock jag har införskaffat mig. Tänker tillbaka på livet, mina minnen, mina barn och allt jag fick men också det jag aldrig fick. Jag läser en bok, dricker te och bara är. Bara finns, bara andas, bara lever. Jag bara är helt enkelt. Tittar ut över det böljande landskapet och hör mina barnbarn leka i trädgården samtidigt som jag har en kaka bakad i ugnen och dess doft lämnar lite över till fantasin. Kanske kommer min dröm gå i uppfyllelse, eller inte. Så mycket som sker runt omkring oss nu, förändringar, både bra och dåliga, nya människor, nya möjligheter och nya mål. Vem vet var jag är om 60 år. Det är en lång bit kvar, för lång för att
 
Snart lär jag sitta där på min gamla hamock och se ut över något landskap och tänka tillbaka på alla mina goda dagar, alla mina minnen, 80 år gammal (Läs: Det är åtminstone så jag tänker mig det).

Iaf. nu är det ett halvår kvar till Jul. I den här farten lär det ju bli jul nästan redan i morgon. Så, god jul allesammans.
 

SKRIVET: 2009-06-29, kl 11:31:26 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Sol, Sol Skinande Sol

Solen strålar som vanligt utanför fönstret. Jag är nyduschad är fräsch skall snart ta och göra i ordning en frukost. Får se vad jag kan hitta där uppe i köket. Förhoppningsvis någonting gott. Vid 14 tiden skall vi träffas igen för Partille Cup, som för övrigt börjar på onsdag.. Tänkte åka in lite tidigare, ta en milkchake, smoothie eller glass. Kanske rent av blir 2/3. Jag får helt enkelt vänta och se vad jag känner. Nä, nu ropar magen efter någonting och jag vill gå ut i det fina vädret moch fortsätta läsa min bok Sommardöden av Mons Kallentoft.


Sommaren är kort, den nästan regnar bort
Men nu så är den här så ta för dig. Solen skiner idag.
- Thomas Ledin

SKRIVET: 2009-06-28, kl 16:21:47 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Konfirmation





Dagens inlägg tillägnar jag min kusin som idag konfirmerades. Skönt för dig att slippa gå i kyrkan mer. Jag tog aldrig konfirmation. Kände inte för att gå och läsa på någonting som jag egentligen inte tror på. Och följa strömmen, det har aldrig egentligen varit min grej. Bara för att kan gälla ibland men lång ifrån på allt. Jag kan ibland önska att jag faktiskt tog konfirmation, kände gemenskapen och nya människor, men jag är också så glad att jag inte tog konfirmation också, jag är tvådelad. Men det är som det är nu och inget mer jag kan eller vill göra åt saken. Ett problem och tvist mindre i världen.

SKRIVET: 2009-06-28, kl 00:31:54 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Vilken härlig dag, lalalalalalala...

Steg upp på morgonen innan din dag var riktigt vaken woowow vilken härlig dag,
smög mig på knä till sjön för att få se dig bada naken woowow vilken härlig dag,
lalalalalalala...
Ljudet av Ted Gärdestads stämma ljuder i mina högtalare. Jag sitter nyduschad, hemkommen från jobbet och läser en bok på altanen. Kan livet bli mycket bättre än det? -Ja, efter att vi lägger till nyplockade jordgubbar tillsammans med vaniljfil. Helt underbart! Solen gassar, vinden viner genom trädkronorna, ensam hemma, lugn, lugn och åter lugn. Jag gillar livet ibland, ibland faktiskt  extra mycket. Speciellt sådana här dagar!

SKRIVET: 2009-06-26, kl 18:57:11 | PUBLICERAT I: Mitt liv

King of Pop is history

Jag har egentligen aldrig gillat hans sound eller hans stil. Trots att jag aldrig egentligen brytt mig om honom känner jag till hans storhet. Jag tvekar inte när jag säger att han är The King of Pop. Han är en mästare, en förebild och idol för många miljoner människor, han är en familjefar och en kär bror. Han har nära och kära precis som oss, fast minst miljoner fans som kommer sakna han lika mycket. Han är yrkesskadad och han är annorlunda. Han har gått från att ha varir mörk till ljus, han har ändrat åtskilliga ansiktsdelar till något annat och han har gått till oigenkänlighet. Han är ett mysterium, en annan saga från det vi är vana vid och han är han som hade så mycket, för mycket och ändå förlorade det. Han är också en kämpare, en människa som gjorde och skapade så extremt mycket. Nu är han tillsammans med elvis, queen, the beatles och monroe en av de gamla stora favoriterna. De som har förändrat så mycket av vår egna musikstil och livsstil. Han är blott ett minne, men hans sångröst kommer fortsätta ljuda i många miljoner människors hus.



Michael Jackson
1958-2009

SKRIVET: 2009-06-25, kl 19:38:02 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Filmkväll

Idag blir det något extra utöver det vanliga. Jag och min lillebror Johan har nämligen bestämt oss för att ha filmkväll. Godiset är framme, till det blir det vatten för mig och antagligen läsk till broder mi. Filmen som visas heter Vi hade i alla fall tur med vädret -igen. Vi får se om den är bra eller inte. Skall lägga mig tidigare idag, har huvudverk och i morgon jobbar jag. Tyvärr eftersom det tydligen skall bli värmerekord i morgon, då man helst vara vill ligga vid en sjö hela dagen och softa.

SKRIVET: 2009-06-25, kl 01:46:10 | PUBLICERAT I: Au Pair Tips

Video

Nu har jag äntligen gjort och laddat upp ett 2 minuter och 16 sekunder långt videoklipp på min profildel på CC's hemsida. Jag säger varken bu eller om den, men jag vet att jag säger en massa saker fel och använder fel böjningar, fel gramatik men endå. Kanske höjer charmfaktorn? Det är ju inte mitt modersmål och jag hoppas verkligen de amerikanska familjerna förstår det. Det borde de ju faktiskt göra tycker jag. Men man vet ju aldrig hur de tänker där borta heller..

Tänkte lägga upp min video här lite som insperation. Visst det är ingen Hollywood (LÄS: eller Bollywood) version och jag känner faktiskt lite grand av en pinsamhetskänsla av att lägga upp den. Men jag gör det ändå, Haha. Kanske kan få någon annan att få mod att göra en egen film. Lycka till!

 Till er som skall göra videon så tycker jag personligen det är viktigt att man visar sig själv. Var glad, positiv, pigg. Gör någonting med din video. Var entusiastisk (Läs: svårt ord!), prata högt och tydligt! Presentera dig, var bor du, visa bilder?, vad har du för relation med barn, varför vill du jobba med barn, visa bilder på de barn du har passat tillsammans med musik (Läs: en idé). Oavsett om du skrivit samma saker i ditt personliga brev blir det en helt annan grej när någon säger det till en. Var dig själv!

SKRIVET: 2009-06-25, kl 01:14:57 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Isabel 19 år

Idag var det födelsedagsmiddag hemma hos Isabel. Riktigt trevligt. Jag träffade Martina i stan och sedan även Gabriella och Louise. Tillsammans gav vi oss iväg mot härlanda där Isabel bor med sin pappa. De andra hade redan kommit och det var skoj att träffa lite nya folk. Totalt blev vi nog 10 stycken tror jag så det var ett rätt litet men mysig middagsbjudning. 3 stycken gick relativt tidigt och vi andra spelade lite spel och lekte lekar (Läs: Ja vi känner oss som 9-åringar). Iaf, så var det en väldigt mysig kväll tillsammans med vänner och nya ansikten.

SKRIVET: 2009-06-23, kl 22:04:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Dagens dilemma

Idag hade några av mina närmaste vänner en fikapause på EsspressoHouse på Vallgatan (Läs: Nyöppnad). Jag hade så otroligt gärna velat träffa dem men tyvärr hade jag lovat bort min dag till mitt hängivna knegande arbete som ger mig mer frihet att spendera mer pengar än annars. Jag hade planerat in en relativt kort dag, lite snabbisbesök. Då menar jag att jag går lite tidigare från lunchen så jag slutar tidigare. Men icke. En promenad som skulle vara en timma varade 1 timme och 45 minuter. Jag nämner inte mer förrutom att jag hade en sönderstressad fortsättning på mitt eftermiddagspass efter den insidenten. Och någonting jag förmodligen inte kommer att göra om. Så fikandet får vänta på mig, men som sagt,i morgon är en annan dag.

SKRIVET: 2009-06-22, kl 01:01:17 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Sjukling... Igen

Så var det dags igen. Svullen hals, täppt nästa, huvudverk och feber. Kanske inte ovanligt i sig, inte direkt dödande (För en härdad person som mig i det levande förkyldtäppta-Sverige) men ack så jobbigt. Den kliande halsen, den jobbiga känslan av att man inte kan känna smaken av de ljuvliga jordgubbarna serverade med grädde. Jag kan inte känna den undarbara smaken av min kaffe latte på EsspressoHouse (Och bara där var 33 spänn förlorade) (Läs: för övrigt har de höjt priset på EsspressoHouse till 37:- för en latte istället för de tidigare 35:-. Galet, vad som är galnare är att jag fortfarande kommer att springa och köpa dem lika förnetiskt...). Men det värsta är, jag har inte nämnt det ännu, att jag blir drabbad och värre under dagens arbetande insats för kommunen. Jag kände hur jag mådde sämre och sämre från att jag kom in på lunch vid 12-tiden till att jag gick ut och till första vårdtageren lite efter 13. Under hela eftermiddagen sedan blir jag tröttare, halsen svider mer och huvudverken kommer allt mer smygande. När jag sedan sitter hemma får jag frossa, febern stiger och jag var helt slut klockan 21.00 på kvällen (Läs: okej att 21.00 alltid måste vara på kvällen men man kan ju alltid vara övertydlig, skadar ju inte). Jag gick och lade mig, läste ett kapitel ut Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson. (Läs: för övrigt en underbart bra bok!!). I morse satt förkylningen kvar i halsen och i näsan. Nu mår jag illa, dock känner jag att jag är på bättringsvägen och att jag snart bör lägga ned mitt klagande. Det som inte dödar en härdar en.

SKRIVET: 2009-06-19, kl 17:29:14 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Midsommar

Det är kyligt, rent av kallt, det regnar, det är jordgubbar, det är nubbe, det är solsken, det blåser, det är allsång. Det är Midsommar! Varje år, samma tradition, sång, dans, sill, färskpotatis, jordgubbar, grädde, gräslök och gräddfil. Det är härligt och denna dag är en av många dagar som för tillbaka så många minnen. Minnen om att dansa, skratta och leka tillsammans med sina vänner runt en midsommarstång, ovetandes att vi firar fruktheten. Man samlar på sig sju sortes blommor och lägger under kudden och skall dröma om sin framtida make, kanske gör man det. Eller så gör man det inte. Jag har gjort det några gånger man varje gång tycks jag glömma bort vem det var jag egentligen jag drömde om. Men det är traditionen i sig som gör den så speciel. Den Svenska traditionen, den mest svenska dag jag kan komma på faktiskt. Vår nationaldag betyder ju inte så mycket men det gör denna dag. Jag kommer sakna midsommarfirandet så otroligt mycket då jag åker till USA. Men som många säger: "Man blir mer svensk då man åker utomlands". Och kanske är det så. Man tar vara på sina traditioner, sin kultur och sina minnen mer än när man bor här. Man vet inte hur mycket ma uppskattar någonting förrän man saknar det.

SKRIVET: 2009-06-18, kl 17:36:52 | PUBLICERAT I: Au Pair Förberedelser

Check

Tänkte skriva upp mitt läge nu inför Au Pair resan. Känns så otroligt skönt med att veta att man pratar och har kontakt med au pairer som är i USA, varit där och är på väg dit. (Mest de som är på väg dit och är i samma stadie som jag). Känns som en egenliten religiös klubb, haha. Nä men nästan iaf. Någon mer som känner som jag?!
  • Visum
  • Hälsokontroll
  • Internationellt körkort
  • Polisutdrag
  • Slutbetyg
  • Ansökan
  • Kopia av körkort
  • Collage
  • Persona test (lila häftet)

SKRIVET: 2009-06-18, kl 13:47:02 | PUBLICERAT I: Au Pair Förberedelser

Svar från CC

Idag när jag vaknade upp och kollade mailen hade jag fått ett svar från CC. Väldigt bra att det gick såpass snabbt tycker jag! Iaf, hade jag tänkt att jag lägger upp brevet här på bloggen som hjälp för andra.


Hej Cecilia,

Inget är fel med din profil, ibland tar det bara längre tid mellan matchingarna.
Har du laddat upp nån film på din sida? Om inte gör gärna det då det kan öppna upp för fler familjer.

Förhoppningsvis har vi en match inom kort.

Med Vänlig Hälsning,

ida


Jag förstår att det kan ta lång tid mellan varje matchning eftersom det är extremt många människor som åker iväg. Fast då tror jag det är ännu viktigare att man tar tag i det själv också och ser till att de jobbar på en själv också. Lite som en arbetsintervju, man måste ligga på. Annars kommer man ingen vart. (Även om man gör det i detta fall fast kanske flera veckor senare). Så nu hoppas jag att det snart skall finnas ett nytt mail i min mailbox som det står You have a new match! avsändare [email protected]

SKRIVET: 2009-06-18, kl 00:25:41 | PUBLICERAT I: Au Pair Förberedelser

Mail till CC

Skickade precis iväg ett mail till CC. Skrev att jag tyckte det var på tiden att jag skulle få en ny matchning. Nu var det över 4 veckor sedan min senaste och tiden rullar (rent ut sagt) iväg och relativ snart kommer jag sitta på planet och åka iväg. Visst det är ett tag kvar men samtidigt drar tiden iväg och får jag en matchning nu och den inte heller går så bra då tar det ju åter 4 veckor innan man får en ny igen. På så vis finns det ännu mindre tid kvar.. Det fungerar inte riktigt. Jag skall ju jobba ganska mycket (heltid) sedan vecka 30-33, 4 veckor och där försvinner ju tid också, tid då jag inte kan åka till Stockholm för att fixa i ordning mitt visum och gå på informationsmötet. Jag får se nu hur det blir i alla fall och hoppas att jag snart skall få en ny matchning. Jag har ju som sagt inga önskemål förutom att jag åker i september och max 3 barn, borde ju inte vara så jättesvårt att få en matchning då. Samtidigt är det fler familjer som söker 2-3 månader innan och det är ju nu det också. Men iaf. Tänkte bara meddela detta och hur det fortgår. Håll tummarna!

SKRIVET: 2009-06-17, kl 22:16:51 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Informationsmöte om Partille Cup

Idag var det äntligen dags för det efterlängtade mötet om Partille Cup. Det var jag, Kamilla, Lisa och Kathinka med som jobbade förra året. Vi hade en sån bra gemenskap då och jag hoppas verkligen att det håller i sig! Vilket jag iofs tror att det kommer göra. Det är ju snart dags eftersom det börjar redan den 29 juni. Gud vad jag längtar! Känslan, planerna, temperamentet, vädret, människorna. Allt gör det värt att jobba där. Okej, allt utom lönen. Men men. Skall förmodligen jobba på Heden tillsammans med Lisa, Kathinka och Oliver (?) + någon mer. Får se vem.

Efter mötet gick jag tillsammans med Kamilla och Lisa och Fikade på MammaMia på Allum. Tog en Latte medan Kamilla tog en Latte och Morotskaka. Vi satt och pratade sjukt länge, orden, meningarna, teman bara flög på och det gjorde även tiden. Men det var otroligt roligt att få se och prata med dem efter ett år ifrån varandra. (Läs: Jag och Kamilla borde ta priset i kompisar som inte ses xD).
Gud jag längtar till Partille Cup!

SKRIVET: 2009-06-14, kl 22:36:36 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Long time no see

Det var ett tag sedan jag skrev ned någonting och ens var inne på bloggen. Om ni undrar varför så är mitt svar: Jag har helt enkelt inte loggat in på min blogg, simple as that. I går var jag med Joanna och Louise och kollade på baksmällan jag tyckte filmen var riktigt bra och rolig. Handlade om en svensexa som gått helt över styr, det skulle faktiskt inte skada att se den ännu en gång men som sagt skall man ju vara miljönär med... I morgon blir det upp tidigt, skall jobba. Är inte helt 100% pigg på det men jag måste fortfarande ha pengarna till USA. Får se om jag hittar på något mer roligt till veckan också. Skall på möte om Partille Cup (Läs: ÄNTLIGEN!), Cupen är om ca 2 veckor och jag skall jobba, Har inte fått någon information över huvud taget. Riktigt kasst verkligen! Men nu igår fick jag ett mail från Rüdger (Läs: Planansvarige/ Min arbetsledare) och det är möte nu på onsdag i Partillebohallen. Jag är så glad att jag fått det jobbet också! Jag och Kamilla på LeadersParty, wach out!! Haha, skall bli riktigt, riktigt roligt verkligen! Michaela kommer hem från sin Stockholms-tripp, Linnéa är hemma, Joanna är i Halmstad, Louise gör ingenting, Martina är som vanligt upptagen med Niclas och Kristina vet jag inte. Men någon skall väl ha tid för mig en smula också hoppas jag. Jag saknar dem så! Nä, nu hörde jag att min mobil fick ännu ett sms, (Läs: i fredags skickade jag sms för 34,78 öre). Och jag skall lägga mig, skall läsa Flickan som lekte med elden av Stig Larsson, (Läs: Andra delen av Män som hatar kvinnor).
Godnatt

SKRIVET: 2009-06-11, kl 21:56:21 | PUBLICERAT I: Au Pair Förberedelser

Filmklipp

Som ni vet har jag lagt upp ett klipp på min inloggning på CC's hemsida. Tyvärr har den inte blivit godkänd eftersom den var för mörk. Jag anade nästan det och jag har planerat att spela in en ny nu till helgen -Utomhus. Där måste ju vara det ju gå. Jag spelar ju bara in med min vanliga Kamera som har filminspelningsfunktion och på datorn tänker jag då inte spela in något klipp, eftersom det kommer vara sämsta ljud- och bildkvalitet någonsin! Nä, utomhus får det bli, om det är sol blir det i trädgården och om det är regn får det bli på altanen. Men en Film skall det allt bli, eller film och film. En 3 minuter lång talkshow om mig själv och varför jag vill bli au pair och varför familjen skall välja mig och ingen annan. Haha, skryt, skryt, skryt! Kanska skall bjuda in Rachel Ray att göra en intervju med mig också.

SKRIVET: 2009-06-11, kl 21:38:33 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Poliser kan också göra Fel

Två killar hade varit på en fest och fått lite för mycket i sig. När de lämnade festen tog de bilen, då de visste att det var mörkt och inga bilar brukade köra i dessa kvarter. När de närmade sig en rondell fick den ene en ide.
- Har du testat att backa i en rondell?
- Nää. Aldrig.. men vågar vi det?
- Självklart. Det finns ju inte en bil inom synhåll.
De hann backa genom halva rondellen när en bil dök upp och brakade rätt in i bakänden på deras bil. Föraren klev ur bilen, ringde ett nummer från sin mobil medan killarna satt i sin bil och vågade inte göra någonting. Polisen anlände till platsen och började förhöra föraren som killarna såg genom backspegeln blev mer och mer arg. Snart kom en polis fram till dem och knackade på rutan, varav den ene av killarna vevade ner.
- Är ni oskadda? frågade polisen.
- Jaa.. det är vi. svarade killarna i korus.
- Ja. Då kan ni köra vidare. Vi ska ta in herrn här för drogkontroll. Han påstår att ni backat in i hans bil i rondellen! Haha, så dumt!

SKRIVET: 2009-06-11, kl 21:37:34 | PUBLICERAT I:

Fel på Läkarlinjen

Den kvinnliga läkarstudenten skulle redovisa var kroppens organ fanns för professorn och inför klassen. För ändamålet hade man ställt fram ett skelett.
- ...och här nere sitter penis, avslutade hon.
- Hm, jag det kan nog stämma svarade professorn, men det gäller nog bara vid högtidliga tillfällen. Detta skelett kommer nämligen från en kvinna!

SKRIVET: 2009-06-10, kl 22:29:07 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Money, Money, Money most be funny.

3 159 kr. Det är så mycket pengar jag har återfått i skatt. Jag blir verkligen så glad och dessa pengar skall sparas till USA resan eftersom den kommer kosta en del. Är inte det en fröjd när man får tillbaka saker. Även om nu många anser att jag inte får tjänar någonting på det eftersom jag har betalat in för mycket de andra månaderna, men enligt mig så är det pengar jag tjänar. Jag är en slösare. Det kan erkänner jag, jag känner till mina brister. En kaffe där, en kaffe till där, en glass, en tidning, en baguette, en sallad, en till kaffe, en fika, en sallad och ännu en kaffe. Små utgifter som växer sig till stora virusar på mitt bankkonto. Men jag slösar också bara det jag kan. Jag köper inte för mer pengar än jag har, jag köper aldrig på kredit och jag har börjat tänka mycket mer på ekonomin nu i dessa dagar (Läs: Inte pga av finanskrisen utan pga Au pair-året). Jag spenderar helt enkelt snabbt de pengar jag har på mitt kort. Därför är jag smart nog att ha två bankkonton. Jag får in de mesta pengar på ett konto och betalar med kort på ett annat. På så vis kan jag inte spendera alla pengar på en gång. (Läs: Jag sa ju att jag kände till mina brister).

Så nu ligger dessa pengar väl bevarade på det ena kontot, Shoppengarna på ett annat konto och här hemma har jag en 1000-lapp liggandes någonstans. Jag har inte alla pengar ännu till USA, det räcker inte ens till försäkringen än så länge, men snart så. Men snart skall det vara fixat också. Sedan är det bara att få en tid bokad på ambasaden, köpa en resa ner till Stockholm och vänta på att lönechecken kommer så jag kan betala försäkringen och flygbiljetten också. Det löser sig, Jag lever efter Timbuktus råd. Och än så länge kan jag inte klaga på någonting, för det löser sig ju...

SKRIVET: 2009-06-09, kl 23:22:14 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Semester

Funderar på om jag skall ta en veckas semester i år i alla fall för att hälsa på alla mina nära och kära uppe i Norr. Jag har inte satt upp något jobb v. 29 och jag funderar på om jag skall fortsätta ha det så. Skall prata med mamma och pappa och se ifall de kan finansiera en resa upp dit i sånna fall. Tänkte ta tåget och det blir ju rätt billigt. Så då slipper de ju betala mat och boende för mig om jag inte åker med dem upp, fast jag är inte säker på vilken vecka det var som mamma och pappa var lediga under. Ifall det är innan från v.28-v31 (vilket jag tror att det är) skulle det fungera fin fint, men om du börjar sin semester v. 29 kommer jag inte kunna vara däruppe speciellt länge heller. En vecka är en vecka mindre jobb, en veckas semester, en vecka av vanliga normer. Allt kommer blir annorlunda nu och jag vet inte riktigt om jag är mogen. Fast jag måste vara mogen, tiden passerar och väntar inte på att jag skall vara redo. Jag måste vara redo varesig jag vill det eller ej. Ibland kan det vara så otrolgigt frustrerande verkligen! Men det är bara bita ihop, kämpa in i det sista och ta vara på guldkanterna i tillvaron. För tro't eller ej, Livet är en gåva.

SKRIVET: 2009-06-09, kl 21:43:08 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Få men starka ord om Kärlek

Älska mig mest då jag förtjänar det minst, för det är oftast då som jag behöver det mest.

SKRIVET: 2009-06-09, kl 14:07:50 | PUBLICERAT I:

Grillperioden

Efter fyra långa månader av kyla och vinter så är det äntligen vår och grillsäsongen är här.
Därför är det viktigt att påminna er alla om hur det går till, eftersom det är den enda matlagningen som en riktig man gör.
Förmodligen eftersom det medför vissa risker (tändvätska, eld osv.).

När en man erbjuder sig att grilla händer följande:

Rutin:
1. Kvinnan handlar maten.

2. Kvinnan gör en potatisrätt, sallad, vitlöksbröd, en eller ett par såser och förbereder efterrätten.

3. Kvinnan marinerar köttet lägger det på ett fat tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut det till mannen som sitter bredvid grillen med en öl i handen.

Här kommer det viktiga:
4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN.

Mera rutiner:
5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter och underlägg.

6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan han försöker att rädda köttet!

Viktigt igen:
7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN.

Ännu mera rutiner:
8. Kvinnan dukar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd, potatisen, såserna och bär ut dem till bordet i trädgården där hon har lagt på en ren duk.

9. Efter maten dukar kvinnan av och diskar.

Och viktigast av allt:
10. Alla tackar mannen så mycket för den utsökta maten och berömmer honom för hans färdigheter.

11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin matlediga dag? När han ser hennes reaktion så kommer han fram till (det han har misstänkt länge) att det aldrig går att göra en kvinna nöjd!

SKRIVET: 2009-06-07, kl 16:19:46 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Jobba för pengar

Så precis när jobbet kallar och jag måste gå till bussen (Läs: relativt snart) börjar det regna. Typiskt! Varför skall det börja regna nu? Varför kunde det inte gjort det tidigare idag? Jaja, får ta på mig regnkappan, någonting på huvudet och bege mig iväg iaf. För jobba, det måste jag. Inget jobb = inga pengar = ingen resa. Tyvärr, tyvärr, tyvärr. Men visst hade det varit rätt gött att bara stanna hemma och pengarna ändå rullade in på kontot. Hade varit en shysst deal egetnligen men icke sa nicke. Så är det inte. Och trots dåligt väder så får jag ta mig på ordentliga kläder.

SKRIVET: 2009-06-07, kl 00:32:30 | PUBLICERAT I: Au Pair Förberedelser

Update

Hade tänkt att göra i ordning och anstränga mig lite mer på min ansökan aom au pair till CC kontoret. När jag gjorde iordning den var det mycket i skolan och sådär så jag tänkte att jag skulle göra ett nytt personligt brev att skicka in. Ikväll hade jag tänkt göra klart ett manus som jag sedan skall ha när jag spelar in min video. Ska kolla på några videor andra som söker som au pair har gjort. På så sätt kanske man kan få många nya idéer om hur man kan lägga upp sin film och vad man skall säga osv. Kollade förrut på några videor på tjejer från Thailand och jag förstod inte alls vad det var de sa. Jag är ledsen men jag försökte verkligen. Tack för att jag inte lever i ett sådant samhälle att jag inte kan mycket engelska. Är glad för att vi i Sverige lär oss och pratar såpass bra engelska som många av oss verkligen gör! Det har vi så otroligt mycket nytta av. Samtidigt tycker jag också det är väldigt roligt att kunna kommunicera med andra människor på deras egna språk. Tycker det är så coolt att det finns så otroligt många språk och därmed sätt som man pratar. Fascinating.

SKRIVET: 2009-06-06, kl 16:09:37 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Sveriges Nationaldag

Så var det åter igen Sveriges Nationaldag. Egentligen är det lite tråkigt hur lite vi firar den. Några spelningar lite olika dagscheman på olika platser. TV:n som är specialiserad på temat Sverige men inte så mycket mer. Många vet inte ens varför vi firar den. Jag var en av dem tills det stod igår i tidningen varför.

"Den 6 juni har kallats Gustav Vasas dag, svenska flaggans dag och nu mera Sveriges Nationaldag. Någon gång under 1800-talet togs 6 juni fram som minnesdag. Den 6 juni 1523 var den dagen då Gustav Vasa utsågs till Sveriges konung. Det blev ett slut på Kalmarunionen och Sverige blev på nytt en självständig stat." [taget ur wikipedia.se]

Vi vet alla att Sveriges nationaldag inte alls har lika stor betydelse för oss Svenskar som för Normännan och Norges nationaldag. Men visst borde man fira att man blivit fri från Sveriges tyrann. (Läs: Egentligen var det ju en rejäl nit vi i Sverige gjorde som släppte lös Norge, tänk bara på all Olja och vad rika vi vore nu, tja, man kan ju inte ha allt).Den danska nationaldagen är också lika löst kopplad till historien som för oss. Att utnämna den 6 juni till nationaldag var enligt många källor i regering och riksdag ett försök att stärka dagens ställning. Vissa menar dock att midsommarafton borde vara den dag som räknas som Sveriges nationaldag genom den djupa folkliga tradition som firandet denna dag haft i århundraden.

Men vem vet egentligen hur det kommer bli. Nu får vi åtminstone två stycken helger att fira istället för en. Det tycker jag är väldigt positivt för nu blir det mer ob *2 än bara en helg om det vre på andra viset. Ja, ni har nog gissat det. Jag skall jobba idag, och i morgon, och på måndag. Faktiskt skall jag jobba hela midsommarhelgen också. Hm, inte så skoj men som sagt bankkontot blir fetare, och det behöver jag ju nu när jag skall till USA senare i Sommar.

SKRIVET: 2009-06-06, kl 14:53:16 | PUBLICERAT I:

Exotiskt folk

Det var en gång en ung Afrikan, som under ett år besökte ett land på norra halvklotet. Det var ett väldigt exotiskt land med djurälskande invånare, började han sin berättelse vid återkomsten till sin hemby.

Några dagar under början av solperioden dyrkade de med stor iver sina fjäderfän. De smyckade sina hem med hönsfjädrar och bilder av kycklingar, de förtärde ägg av olika konsistenser, de klädde ut sina barn, tände eldar och smällde av raketer. Det var någon slags ond gudom de försökte att skrämma bort.

Senare på året. När solen - (som alla också dyrkade) - stod högst på himlen, klädde de en stång med blad och blommor och reste den mot skyn, (den påminde mycket om en penis.) Sedan dansade de runt och sjöng sitt hemlands vemodiga sånger, jag minns särskilt hur de härmade grodornas rörelser och ljud. När kvällarna blev mörkare, flockade sig människor kring enkla ljuslågor. Nu hade de vuxna haklappar och små mössor på sig. De djur som de nu hyllade, var små skaldjur. Som de åt tillsammans med de starka drycker som detta folk älskar.

Det hemskaste hände mig när nätterna var som längst.
En natt öppnades min dörr och en mängd kvinnor i vita, fotsida klädnader trängde in. En kvinna hade ljus kring sitt hår och allesammans sjöng om hästar och talade om katter.

I detta land var det sällan jag hörde någon tala om sin Gud.
Men jag fick vara med och se när de firade den stora grisfesten. De anrättade grisen på många olika sätt och när de på första dagens afton hade ätit - då kom deras Gud.
Ja, de sade aldrig att det var så, men jag förstod nog. Han liknade vår gamle medicinman - med mask framför ansiktet och underliga kläder. Han hade dyrbara gåvor med sig till människorna, som då blev glada 0ch lyckliga. Sedan försvann han igen. De sade, att han brukade komma till dem en gång
om året.

Det är ett mycket underligt och exotiskt folk.

SKRIVET: 2009-06-06, kl 01:51:37 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Beroende=Missbruk?

Jag medger att jag har en svaghet och är beroende av Kaffe. Inte bara Kaffe utan Kaffe Latte. Inte heller vilken Latte som helst utan det skall vara en Latte från EsspressoHouse och de är ju billiga, Not*. Bara en Latte och plånboken minskas med 28kr. Tänk er detta gånger 4-5 gånger i veckan. Inte konstigt att mina pengar försvinner. Jag vill sluta men samtidigt vill jag känna den lena lite kaffesmaksatte drycken mot min tunga och ned i min gom. Jag inser att det gått över styr. Jag skall sliuta. Om jag inte gör det kommer jag gå i självförverkligad konkurs! Men jag skall klara det. Hur svårt kan det egentligen vara? Jag klarade det i Vintras utan en massa Lattar och jag skall definitivt klara av det nu också! Men tänk om man inte skulle klara av det. Tänk om man var tvungen att leva resten av livet med sitt begär. Sitt begär på mer mat, mer godis, mer läsk saker som i sin tur leder til farligare saker. Diabetes, Övervikt, fetma. Vi blir allt fetare, vi får mer sjukdomar. Detta är naturens sätt att säga att det är fel, vi skall inte äta det vi gör. Ändå gör vi det. Vi inser inte faran med det vi gör tills det blir för sent. Vi får Canser, kalkförläggningar, dåliga blodvärden och en massa annat. Dessa problem ökar och det är bara vårt levnaddssätt som gemensamt följer den kurvan.

Jag satt på spårvagnen på väg från Oscars studentbjudning in till stan för att träffa Joanna. Mitt på korsvägen får jag syn på en gravid kvinna, kanske i 5-6 månaden, med en ciggarett i handen. Full fart med att röka in och ut. Jag tycker inte synd om henne faktiskt, eller lite kanske. Men mest för barnet. Utan att han/hon har valt det kan allt påverkas hos denna nya individ. Visserligen kanske mamman inte kunde sluta men gärna ville. På så sätt tycker jag synd om henne men inte tillräkligt synd och man har alltid ett eget val. Tro det eller ej. Det finns alltid två vägar. Även om det kanske inte alltid verkar så. Jag menar har de tinte gått över styr när de val de beroenden man har påverkar och skadar andra. Jag vet inte hur jag skulle klarat av att få veta att mitt barn har ett handikapp pga saker jag gjorde medan jag var gravid. Hur skulle jag kunna leva ett skuldfritt liv när jag har mitt barn trappandes efter mig. Jag tror inte jag skulle göra det. Skulden skulle vara där varje gång jag hjälpte honom, varje gång jag badade honom, varje gång jag såg på honom, Jag ville inte leva mitt liv så. Jag vill leva hälsosamt. Jag vill vara fri från farliga begär.

SKRIVET: 2009-06-05, kl 12:44:58 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Tandläkarbesök

Idag gick jag upp redan klockan 07:33 för att jag skulle hinna göra iordning mig och ta bussen till tandläkaren som gick 08:21. Jag kom in i tid, fick som vanligt sitta och vänta i väntsalen för att tandläkaren till slut skulle komma och ropa upp mitt namn så jag kunde göra det jag kom dit för att göra. Till slut, 5 minuter sagt tid kom Margareta och ja gkunde komma in. Jag förstår inte varför tandläkarna alltid skall komma 5 minuter för sent. Galet egentligen, lägger de in någon sorts paus mellan pationeterna för att de skall kunna ta en snabbkaffe eller vad gör dem? Sitter dem på rummen och väntar, rickar in exakt 5 minuter efter satt tid med ett tidtagarur. Det hade ju varit något. I alla fall dyker de där 5 minutrarna upp väldigt, väldigt ofta när man besöker dem. Jag fick bort min räls i underkäken (Läs: Nu slipper jag åka på räls, nu går jag vanligt på banan) och sedan satte de fast en annan grej bakom tänderna som skall sitta minst 10 år (Läs: 10 år!!!) för att tänderna inte skall leta sig tillbaka till deras ursprungliga läge. Jag fick polerat tänderna, slipat tänderna. Jag fick ta röntgenbilder och jag fick göra avtryck som före och efter modeller på mina tänder. Jag gillar resultatet skarpt!

Eftersom jag skall åka till USA sedan i September med och försökringen inte täcker vanliga hål i tänderna tänkte jag lägga in ett besök i juli, det är relativt sent och jag hinner boka ny tid om jag skulle ha hål eller liknande. Pratade med Margareta också och hon höll med om att jag borde ta ett nytt besök. Jag åkte hem en snabbis för att hämta min kalender som jag glömt, måste ju ha den för att se när jag skall jobba och när jag inte skall göra det. Men när jag kom tillbaka 10:13 hade de stängt tandläkaren pga. utbildning. Ingen som kunde sagt något. Så där fick jag gå ut tillbaka genom svängdörrarna med svansen hängande mellan benen.

SKRIVET: 2009-06-05, kl 00:27:20 | PUBLICERAT I: Au Pair Förberedelser

Uppgifter

Fick nyss ett mail från Cultural Care angående förnyade uppgifter. Tydligen skall de göra om systemet i USA  som träder i kraft 1 oktober. Efter 1 oktober måste det stå exakt samma på ens visum som på ens pass. Jag har ju ett "ö" i mitt efternamn och jag är inte hundra på hur man översätter det till engelska bokstäver (Läs: det stod att man inte skulle använda bokstäver som "ü", "ö", "ä" och "ø"). Ibland omvandlats "ö" till "o" och ibland till "oe". Någon som vet?

I morgon hade jag i alla fall tänkt att jag skulle skicka in mina slutbetyg till Cultural Care och sedan ringa och fråga om jag gjorde rätt som bara tog "o". Annars kan de säkert ändra det på kontoret. Eller de måste de ju nästan kunna göra!

Nä, nu är det tidigarelagd sovstund för mig. Tandläkarn kallas klockan 08:30 i morgon och dit kan man ju inte vara sen. Eller kan, kan man ju men man får tyvärr betala för det då också.
Godnatt!

SKRIVET: 2009-06-04, kl 15:08:38 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Biomys

Hej alla glada. Idag skall jag tillsammans med Joanna gå på Änglar och demoner. Filmen börjar redan 17:50 eftersom det var under den spelningen som vi kunde få tag på bäst sittplatser. Om ni någon gång skall gå på io i Göteborg gå på Bergakungen! Störta salar, bästa fotöljerna skönaste utrymmet. Det är bara bäst! Man kan sträcka ut benen och man kan gå förbi sittande personer utan att du tvingas ställa sig upp. Nä, nu måste jag ta och packa ihop mina saker och bege mig ner till bussen.

SKRIVET: 2009-06-04, kl 01:30:40 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Move on

Jag tycker i vanliga fall inte speciellt mycket om Miley Cyrus men efter att jag fick höra talas om en låt av henne av min kära syssling Lina är jag fast. I låten inte Miley. Låten påminner mig så mycket om det jag gått igenom, det som ligger bakom mig. Att gå vidare, att klara av vissa situationer. Jag vet nu att jag kan klara av de mest svåra situationer, de mest jobbiga och de mest deprimerande. Jag vet hur det är att vara på botten men också vägen ur det. Jag vet att jag i framtiden kommer stöta på många svåra situationer, både jobbiga, deprimerande och svåra. Men samtidigt vet jag att det finns ett slut, jag vet att efter regn kommer solsken, jag skall minnas de goda och dåliga tiderna för båda gör mig starkare. Jag är glad att jag har saker och ting bakom mig, för jag har nu styrkan att ta mig ur det mesta, ingen kan trycka ned mig lika mycket längre och jag kan säga att jag är lika mycket värd som alla andra. Jag vet att jag är älskad av mina vänner, de ringer mig och jag ringer dem. Innan hade jag vänner jag ringde men som aldrig ringde mig. Jag är någon, jag är en människa, jag är Cecilia.


Miley Cyrus - The Climb


I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes you going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what?s waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing,
The chances I'm taking
Sometimes they knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm going to remember most yeah
Just got to keep going
And I,
I got to be strong
Just keep pushing on, cause

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes you going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It's all about
It's all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith

SKRIVET: 2009-06-03, kl 19:28:27 | PUBLICERAT I: Student 2009

Betyg

Mitt mål var inga G:n. Och så blev det.



Om jag är nöjd? - Ja!

SKRIVET: 2009-06-03, kl 19:17:08 | PUBLICERAT I: Student 2009

StudentBilder















SKRIVET: 2009-06-03, kl 19:03:01 | PUBLICERAT I: Student 2009

Dagen efter - tankar

En era är över. Det största kapitel i mitt liv är förbi som en vind en varm sommardag. . Det har gått fort, fast samtidigt är det, det längsta kapitelet i mitt liv än så länge. Varje dag, varje år av plugg, skoldagar, lektioner, dåliga/bra lärare. Allt är slut, the end och la finalle. Visst gör det ont när knoppar brister, visst gör det ont när allt är borta, visst gör det ont när allt jag vet är slut. Även om Studenten var den roligaste dagen är mitt liv är det också med stor sorg jag genomför den. Mina kompisar kommer jag träffa mera sällan. Jag kommer inte gå på dem på rasterna eller håltimmarna och jag kan glömma att jag någonsin skall sitta och störa dem när de har prov. Nu är jag fri, att göra det jag vill. Jag kan resa, jag kan sova, jag kan stanna hemma hela dagen. Utan att det skall göra någonting. Jag skall jobba, jag skall resa, jag skall göra mycket annat. Jag skall börja leva. Jag skall börja göra saker jag annars aldrig trodde jag skulle behöva göra. Jag skall göra så mycket. Jag skall bli gammal, jag skall börja en annan utbildning, vad det blir, det får jag se. Men nån dag, nån gång i framtiden skall jag sätta mig ner, titta tillbaka på den tid jag har nu och inte ångra något. Jag skall ha levt, jag skall ha gett, jag skall ha älskat.

SKRIVET: 2009-06-01, kl 23:28:33 | PUBLICERAT I: Student 2009

Sista stund

Just nu känns det lite tomt. Sista dagen jag är "skolbarn". I morgon är jag student. Känns tomt eftersom det enda jag är bra på, det enda jag gjort hela mitt liv håller på att ta slut. Hur skönt det än kommer att bli är det lite tragiskt med. Gemenskapen i klassen. Träffa kompisrna varje dag, skolmaten (även om man alltid klagar på den). ALLT. Det blir ett kaputt, slut, no more. Jag blir arbetslös, fast egentligen inte eftersom jag har jobb. Jag blir välkomnad in i det vuxna livet. Det liv då jag egentligen aldrig mer behöver sätta mig vid en skolbänk igen. Men jag skall det ändå. Nån gång i framtiden kommer Cecilia att sätta sig vid skolbänken, ta fram sina nya pennor och läsa på inför tentorna. Men det mina kära vänner är ett bra tag framöver!

SKRIVET: 2009-06-01, kl 10:44:19 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Lugnet innan Stormen

Det är så jag känner det. Allt står stilla. Jag är ensam hemma. Alla andra är borta. Några på skolan och andra på jobbet. Jag skall snart sticka iväg till stan till skolan för att hämta ut mina 100 kr. och sedan skall jag även kolla på en klänning till studentfesten på Gina Tricot, finns det ingen där blir det att kolla på Cubus eller Sisters. Någonstans skall jag i alla fall få tag på en klänning. Just det. Även en BH.

Solen skiner, det är asvarmt. Det är dagen innan Studenten och jag njuter.
Hej då.