SKRIVET: 2011-06-26, kl 22:00:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Sommarplågan

Många verkar inte gilla sommarens hitplåga men jag måste säga att jag diggar den fett mycket. Strunt samma att killen är 40+ det är själva låten som är så grymt sann och ärlig, sen när har vi det i samhället.  Om sanningen skall fram det vill säga.

SKRIVET: 2011-06-26, kl 20:24:12 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Återuppståndelse

Jag vet, jag vet. Alla klagar på att "Cilla, du måste uppdatera din blogg!". Jag är fullt medveten om detta jag har bara inte orkat. Jag har inte orkat att sätta mig ned vid datorn och skriva en hel drös av saker, det har bara inte fallit mig in. Plus att min dator är sönder och redan använt sina nio liv så jag skall förmodligen försöka laga den och sedan köpa en annan stationär. Kan ju vara bra att ha båda liksom (Nej, jag är inte alls materialfreak *håller fingrarna i kors*). Och dels har jag haft datorfria veckor då ända anledningen som varit acceptabel att sätta på datorn innebar att betala några räkningar..

Så då är frågan, vad fan har jag gjort och sanningen är att jag vet inte. Jag har ingen aning. Jag har jobbat ganska mycket, umgåtts med kompisar väldigt mycket och jag har bakat, tränat och såklart shoppat. Framförallt skor, vi alla vet att jag är galen i skor (om sanningen skall fram är jag mer än galen).

Detta var nog för ögonblicket. Midsommar har varit och passerat, lika mysig och bra som alltid. Jag väntar fortfarande på svar ifrån de där jävlarna som vet om man kommit in på universitetet eller inte. Seriöst, det är dataniserat och borde verkligen inte ta för evigt att visa några resultat men vad fan. Nä, nu skall jag göra någonting annat som kanske en chokladkaka... eller inte vi har ju visst inga ägg, de har jag använt.. hm..