SKRIVET: 2011-05-29, kl 23:01:12 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Ett litet skämt

När Gud hade skapat jorden tittade Sankte Pär ner på den och sa: 
- ...i Afrika har dom torka. I Syd Amerika har dom översvämningar. I Nord Amerika har dom tromber. I Öster har dom jordbävningar.. Men Sverige slipper ju undan ALLA katastrofer!!!
DÅ log Gud illmarigt och sa: 
- Dom har Försäkringskassan!

SKRIVET: 2011-05-17, kl 22:54:40 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag

Idag är det inte bara Norges Nationaldag utan också min födelsedag. Tro't eller ej men sant är det. Därav tänkte jag lägga ut lite fina bilder på mig från forntida yngre dagar. Cause youth is what we all desire.... Or?
sjuan/åttanNog i sjuanSjuan/åttanJag i åttan
En jag på CafétJag under modelhouseJag

SKRIVET: 2011-05-17, kl 22:45:09 | PUBLICERAT I: Mitt liv

What happens in Pennybridge...

Så var helgen tyvärr över... Igen... Men jag vill tacka Kristina för att jag fick komma upp till Pennybridge, jag hade hur roligt som helst! Och Örebro bjöd på fint väder och med fantastiskt sällskap kan det inte bli dåligt. Filmkvällar, tjejsnack, löpturer, baka, shoppa, Schlagerkväll, Amerikansk fotboll och mycket, mycket mer. En helt fantastisk helg! Kändes så konstigt att komma hem igen igår utan min Kikki. Men vi ses snart igen, darling!

Smoothie från EsspressoHouse
Älskade Kristina
Det blonda urväderstrollet, dvs: Jag
Sophia under en träning i Amerikansk fotboll
Jag och Sophia efter träningen
Vid Örebro Slott
Jag och Kristina (L)

SKRIVET: 2011-05-13, kl 10:02:21 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Inför Örebro

Idag bär det av till Örebro och min älskade Kikki. Skall bli grymt kul! Bara inte 4 timmars bussresa tar kål på mig, men har man klarat av USA borde ju inte lilla Sverige vara något problem.. Dock har jag inte packat klart så det får bli prio nummer ett nu.. Smarta jag tvättade igår kväll de saker som jag skall ha med mig så vissa saker har inte riktigt hunnit torka ännu, men det löser sig.

SKRIVET: 2011-05-11, kl 22:19:06 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Wavin' Flags

K'naan

SKRIVET: 2011-05-10, kl 20:22:57 | PUBLICERAT I: Mitt liv

I see you driving round town with the girl I love, and I'm like Fuck you

Ibland är det bara så skönt när någon kan sätta ord på ens känslor. Att bara titta bort från det som egentligen inte skulle ske. För vem gör så? Vem går bakom ryggen på människor?.. -Vi alla, någon gång.

SKRIVET: 2011-05-09, kl 23:58:42 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Till varje pris

En ensam gestalt sitter bakom Törnbusken. Hukad, skygg och lämnad. Vore det inte för att lager av blad, otåliga stressade människor som skyndade skulle ni se en sårad varelse. En varelse med djupa sår, ända in i hjärtat. Likt törnkvistens törnar river orden djupa sår. Sår som inte blöder, sår som inte synts men ack så verkliga. Så befriande när döden tar över. När allt har ett slut. Inget lidande. Ingenting.

Om inte alla hade så bråttom. Varelsens sårade ögon svackar över glåporden, vänder sig om och går iväg. Aldrig, aldrig skall det hända igen. För att ha varit så ensam är hon nu stark, starkare än någonsin, litar inte på någon. Likt en hög mur dyker hon in i sitt mörka sårade inre, försvinner från verkligenheten, men ack så verklig.

En knackning på axeln och hon tittar upp, tittar upp på det som skall bli. De som finns. Solen skiner och värmer. En äng, en lek, en äng. tegelsten efter tegelsten fallerar från muren och åter igen står hon naken, men med en markant skillnad, hon har en likasinnad. Hon har fått en vän.

 


SKRIVET: 2011-05-05, kl 00:17:56 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Eat Pray Love

Så vackert, så oändligt vackert. En saga utan dess like. Om vi nu bara lever en enda gång varför inte ta vara på livet och leva det till fullo? Att resa iväg och hitta oss själva, hitta vad just jag vill. Jag älskar historien, miljöerna, personerna. Den är fantastisk. Helt klart en ny favorit!

SKRIVET: 2011-05-03, kl 10:22:00 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Tangled

- So you want me to crush her heart?
- Yes, like a grape, splash*

SKRIVET: 2011-05-03, kl 00:32:42 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Valborg 2011

Tog det ganska lugnt under årets Valborg, fast det brukar jag iofs göra också men ändå. Mötte först upp Bell, Bea och Trix i stan och gick till Hvitfeldska för att sätta oss på en gräsplätt. Cortégen vankades och för att få bra platser måste man komma i tid så varför inte kombinera bra sällskap, pick-nick med väntetiden... Ganska smart egentligen. Vi åt Kenny (Ja, det var inte jag som döpte kycklingen vi skulle äta till Kenny men det blev hans synonym under eftermiddagen).. Snart drog det igång både bra och mindre bra bidrag. Riktigt roligt var det hur som och vissa var ganska kluriga att lista ut emdan andra var hur lätta som helst. Vi hade dock turen att sitta framför en kille som varit med och byggt ett bidrag och han berättade en massa roliga historier samt vad allting föreställde.

Senare fick jag ta mig från Hvitfeldska ned mot Avenyn och bortåt Haga kyrka för att komma till Martina dit jag lovat komma på valborgsmiddag. I slutändan blev det jag, Martina, Linda, Maria, David, Fabian och Johan. Ett riktigt roligt och trevligt gäng! Måste göras om betydligt fler gånger! Jag stod för efterrätten som blev en Torta della Nonna. Rikgtigt god. Riktigt lyckad. Tyckte inte det från början men smaken växer på en faktiskt.
Bilderna är Tagna av Martina

Tack allesammans för en genommysig Valborg!

SKRIVET: 2011-05-02, kl 16:38:50 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Kompispris

Man kan ju inget annat än att bara älska Icas's nya reklamsång. Go, go Jerry!
Se låten HÄR