SKRIVET: 2009-09-18, kl 15:44:40 | PUBLICERAT I: Au Pair Förberedelser

Brev till pojkarna

Idag hade jag tänkt skriva klart mina brev till pojkarna så de hinner få dem innan jag kommer. Kan vara lite bra så de slipper då dem efter jag har kommit, haha. Det hade ju varit något. Idag kom även första Sverigetröjan med posten. De andra två klassades som paket så dem skall ta någon dag extra, otur att de är helg eftersom de då inte kommer komma förrän på måndag-tisdag.. Jaja, det får gå ändå! Än är det ju ett tag kvar tills jag åker.


Maria

okej, usch då! men är väl så att folk tycker det är skrämmande för ngt nytt..plus lite avis på att du vågar och inte dem.



Maria



PUBLICERAT: 2009-09-18, 16:07:16 | URL: http://lifeasbillyknowit.blogg.se/
Rebecca

svar; Ja visst är det :) Jättkul! Vart ska du någonstans?



PUBLICERAT: 2009-09-18, 16:49:26 | URL: http://rebeccalindahlsblogg.se
Ninni

smart, jag ska också be mamma eller pappa att titta igenom min packning :) Får hålla tummarna att de går i.



Du verkar vara så himla duktig au pair, skickar brev och allt till barnen jag har inte gjort nått sånt. men vet typ inte heller vem jag är. det känns jätte konstigt för när jag snackade med mamman via skype som var barnen också där och den älsdta bara "who's that" mamman förklarade sen att de var så små att de inte fattade att jag var deras nya au pair. de har ju haft au pairer innan....



PUBLICERAT: 2009-09-19, 00:58:23 | URL: http://anderssonninni.blogg.se/
maria

jag känner precis samma sak. Jag vet inte ens vad jag vill bli..och tror verkligen man växer som person när man får klara sig själv ochsådär. Sedan är ju resa en stor dröm och jag gillar barn, så det känns det rätta att göra.



Maria



PUBLICERAT: 2009-09-19, 12:09:49 | URL: http://lifeasbillyknowit.blogg.se/
Rebecca

sv; okeej kuul, då blir det full rulle med tre pojkar ;) Yes, mamman skrev att hon såg fram emot att prata med mig live såå, lite nervöst är det allt :P hur var det att prata med familjen första gången? :)Känns som man kommer börja stamma och ha sig haha xD

Tack, lycka till du med! :)

Kram



PUBLICERAT: 2009-09-19, 13:04:48 | URL: http://rebeccalindahlsblogg.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: