SKRIVET: 2008-11-30, kl 23:47:10 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Godnatt

Klockan är mycket och jag borde gå och lägga mig. Har inte hunnit klart med Offerten ännu. Eller jag kan inte, har inte all information som jag behöver.
Istället har jag sutit och övat på tyskaglosor och meningar. Hoppas det går bra i morgon bara, jag börjar skoldagen 8.00 och har lektion till 9.00 därefter har jag håltimme till 11.20. Efter den lektionen som slutar 12.20 har jag håltimme till kl. 14.00 då ajg har tyska. Dvs, så har jag många timmar jag kan öva tyska på samt skriva klart och få klart alla information till offerten med. Då blir nog Mathilda (Vd:n) glad.. Haha.
Jaja, bara jag skall skärpa mig och skriva klart och plugga. Ska nämligen prata med Joanna också om hur vi skall göra med vårt Aupair år. Måste skriva ut den där ansökningsblanketen med. Och hur lång var inte den?! Typ 14 sidor eller något. Det får nog bli så att skolan betalar dem utskrivningspapperna, sedan måste jag ha en kopia på den med. Ooops, många papper blev de där. Men jag har aldrig riktigt varit känd för att vara jättemiljövänlig. Dock behöver vi på jorden bara ha 2.8 jordklot om alla skulle leva som mig, eller var det 4.8? Jag minns faktiskt inte. Borde kanske göra om testet.

Har helt glömt bort att det idag är första advent, men glad första advent!!
Och eftersom det i morgon är 1:a December skall jag lägga upp min önskelista.
(Jag kan ju alltid lägga ut den och sedan som vanligt bli besviken på att jag aldrig får någonting som står på den)

SKRIVET: 2008-11-30, kl 21:15:17 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Produktiv dag & Wallander

Sitter och kollar på Wallander - blodsbröder.
Jag tror den heter så iaf går den nu, började kl. 21.00 på tv4..
Så vad har min dag bestått av?
-Jo, absolut ingenting, jag har prov i tyska i morgon, inte pluggat till, har en offert jag skall göra, inte gjort. skall göra efter filmen. Hm, en litteratus uppgift, gör i veckan. Ja, väldigt prouktiv dag verkligen! Nä, Skärpning Cecilia!!!

SKRIVET: 2008-11-30, kl 15:52:12 | PUBLICERAT I: Student 2009

Rolig Historia

Tre killar sitter i bastun och skryter om vad de givit sina fruar i julklapp. Den första säger:
- Gissa vad jag gav min fru? Den gör 100 på 5 sekunder!
- Ingen aning, svarar de båda andra.
- En Volvo!
- Jaha du, jag gav min fru någonting som gör 100 på 3 sekunder... säger den andra.
- Jaså, vad då?
- En Ferrari!
- Jaja, säger den tredje. Jag gav min fru någonting som gör 200 på 2 sekunder!
- Nähä! Vad då?
- En badrumsvåg...

SKRIVET: 2008-11-30, kl 14:25:35 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Varning! Varning!

Det är en farlig tid på dygnet, eller ett farligt tillstånd om man skall vara exakt.
Det finns kakor överallt, i kylen, i svalen och i skafferiet. Det är inte farligt att de existerar, det farliga i kakorna är attt de kommer bli uppätna. Ska hålla mig, ska hålla mig, dock kommer det att bli svårt!!

Igår packade jag upp och installerade mitt nya Hi-Fi Sysem. Mitt gamla var sönder och man kunde inte lyssna på cd-skivor på den, ganska tragisk då det är det den liksom är till för. So, in with the new and gone wth the old. Fast man skulle nog inte kunna kalla det att det andra Hi-Fi Systemet är borta eftersom min lillebror har ärvt det av mig. Haha, han har nämligen inget alls så nu kan han iaf lyssna på radio. Ett plus. Tror även att mamma och pappa hade köpt ett System till mig, jaja, då kan ju johan få det, ingen skada skedd, hade de köpt en till Johan också kn du ju ge det till Simon, annars kan det ju ta det själva, What's the problem?
Mitt, Mitt och inte ditt..

SKRIVET: 2008-11-29, kl 21:01:45 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Sent inlägg

Jag är ledsen att ajg itne bloggat innan nu. Har varit fullt upp hela dagen. Eller mera av de timmar jag har varit vaken.
Vaknade vid 11 och kollade då klart på filmen "Lavender flickorna" jättebra verkligen! efter det kännde jag mig fortfarande så trött att jag lade mig för att sova igen och gick till slut upp vid 14.30. Jag vet att det är sent men samtidigt var det extremt skönt att bara kunna få sova ut! Efter jag vaknade har jag städat Wille's (min kanins) bur. jag har flyttat upp den till altanen där den står under vintern, jag har dammat mitt rum, så känns det luftigt och fräscht med!, jag har vattnat blommor, tvättat mina kläder och ätit.
Ganska mycket under några timmar.
Nu sitter jag och kollar på film med min lillebror, "Black Beauti" och käkar godis... Mums*

SKRIVET: 2008-11-28, kl 17:49:41 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Mellanläge hos Mathilda

Kom precis hem ifrån Ullared med Mathilda, nu är vi hemma hos henne innan vi skall skjutsa em mig och sedan sticker hon till sin Pojkvän. Jaja, det var iaf, jäteroligt idag!! Vi skippade några lektioner idag, eller jag missade två, engelska och Internationel ekonomi. Inget så att världen gick under. Men iaf. Vi åkte dit i världens minsta bil, såg ut som nicke nyfikens ambulansbil, därav namnet apambulansen.
Haha, på väg hem och nu regnar det. Hm, nu skall vi snart åka.
Sedan skall jag hem till Martina och se på film, troligen, eller om vi tar och tittar på Tweilight iaf. Vet aldrig vad dem bestämmer sig för...

SKRIVET: 2008-11-28, kl 08:24:56 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Snart skola

Skall snart åka till skolan. Innan dess skall jag bara posta brevet till Skateverket.
Känns så roligt men på samma sätt så oroväckande.
"Vad har vi gett oss in på?", "Hur kommer det gå?", "Klarar vi det?", "Hur gör man?"
Frågor, frågor och åter frågor. Jag hoppas att jag i slutet av vårterminen nästa år kan svara på dem. Men jag vet inte, jag kan bara hoppas, och svara med ett brett leende på mina läppar och förhoppningsvis ett fet bankkonto, är inte det allas dröm?Vill ha mer!
Jag vet att pengar inte ger än lycka men det hjälper iaf, en stor bit på vägen!
Har inte fått igång min offert riktigt heller, skall fixa iordninge den idag, efter Ullared och före utgången med Martina, Gabbi och någon mer.
Jaja, nu måste jag ta på mig kläder för att gå till busshållplatsen.
Se you later, och ha en bra dag!

SKRIVET: 2008-11-28, kl 00:13:22 | PUBLICERAT I: Mitt liv

En Sen Stund

Godnatt! ¡Buenas Noches! Bonne Nuit! Gute Nacht! Good Night! Goedenacht!

Nu skall jag gå och lägga mig. Vi ses vi hörs.
I morgon skall jag åka med Mathilda till Gekås, Ullared.
Julklappsjakt, presentjakt, roliga-saker-jakt, underklädersjakt m.m.
Tjejsnack, bilkörning, shoppandes, tittandes, spenderandes och framför allt svinkul!
Lägger in bilder och så i morgon!

God Natt!

Sova

SKRIVET: 2008-11-27, kl 21:43:56 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Stor båt

Vem seriös behöver en båt stor som denna? Tydligen Mr, Word.
Han gifte sig nyligen med hon Göteborskan, inte för att jag berörs speciellt mycket av det men endå.
Tydligen är man tvungen till att köpa en sådan stor båt när man är rik, speciellt snygg är den inte heller.. Ser mer ut som en rysk militärbåt, haha, det var vad hela klassen trodde när vi såg denna båt ligga och guppa i hamnen.

SKRIVET: 2008-11-27, kl 21:10:59 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Shoppingtur

Efter skolan följde jag med Gabriella och Isabell och kollade på jacka till Isabel, sedan fortsatte jag och Gabriella vår färd mot klänningsaffären. Gabriella skulle nämligen kolla på klänning som hon skall ha till balen, i morgon skall hon köpa den, lite tidigare än mig, jag har bara tänkt på vilken form den skall vara, fast det lär ajg ändra mig när jag ser hur de sitter på. Sedan även vilken färg, har tänkt mig marinblått, ljusblått eller körsbärsröd/wienröd. Jaja, jag får se. Den som lever får se helt enkelt..



Efter det fikade vi på Condecto.
Var mycket gott, jag tog Ciabatta med kyckling, Grönt Pepparmintsthé, pistage och sedan muffins med hallon. Jättegott verkligen!!


Därefter fortsatte vi vår färd mot Gina Tricot och kollade på en kofta till mig som jag sedan köpte. Den är vid med bruna Kofta från Gina TricotLeggins från Gina Tricotknappar, en sådan jag letat efter! Nu är det bara en annan grå kofta jag letar efter. Föreställer mig hur den ska se ut men agj hittar den aldrig, verkar som om universum inte vill att jag skall ha den..
Trodde inte ajg skulle ha råd at köpa någonting idag eftersom jag betalar både "Mamma Mia" och Studentmössan idag över banken och jag hade fört över precis så att det skulle räcka men tydligen så kom studiebidraget idag, Happy me!

SKRIVET: 2008-11-27, kl 20:40:57 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Normal day

Började med att min buss inte kom.. Jättebra start på dagen verkligen! NOT*
Jaja, jag kom nån minut försent men det gjorde inte så mycket tror jag. Hade SmåFöretagande B och det var en "icke-så-produktiv-lektion". Efter det hade jag prov i Geografi A. Handlade om stenar, vilken (gra)nit.
Tror det gick rätt bra ändå, frågorna vad inte så svåra och jag tycker inte svaren var speciellt svåra heller..

SKRIVET: 2008-11-26, kl 21:26:47 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Plugga

Nä, nu orkar jag inte hålla på att designa bloggen mera. Får bli mer en annan dag..
Nu skall jag iaf börja plugga på geografiprovet vi har i morgon. Jo, jag har pluggat tidigare men denna gången är det för en liten finare tuch på det hela, komma ihåg alla orden osv. Jag får hoppas att jag lyckas relativt bra, jag har faktiskt gett upp "Greays Anatomy" idag bara för detta provet...

SKRIVET: 2008-11-26, kl 19:04:06 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Hemma

Har precis druckit en kopp, "Caffe Latte" som jag gjort själv.
Mötet gick jättebra, tycker vi kom fram till väldigt mycket positiva och bra saker, skapade tidsplanering och saker vi skall göra osv. Muggarna är beställda så nu är det bara att sälja dem kvar nästan
Jag skall göra en budget på priset om man köper flertalet muggar. Hoppas vi fixar det nu bara! Kommer bli mycket jobb men också så roligt!!
Vi lär oss en massor och det känns skönt att kunna ta egna vuxna beslut och leka lite business woman. Haha.. Fast nu när jag tänker på det leker vi faktiskt inte, vi är.

Om man skall köpa vår prudukt?
         - Som min lärare sa. "Är solen gul?".

SKRIVET: 2008-11-26, kl 14:51:03 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Skolan

Jag sitter nu här i skolan, väntar på att vårt UF möte skall börja. Slutade redan vid 10.30 själv, men eftersom jag tillhör den skalan av människor som inte har ett liv utanför skolan sitter jag dessa timmar av lidelse kvar i grupprummen. Nu är det iaf, bara en kvart kvar. Skulle bli ett snabbt möte idag med, we can only hope.

Skulle börja med bokföringen idag också men det kan jag ju inte göra då jag inte har inloggningsmedel för att ta mig in på företagets bank. Hm, inte så bra.
Aja, nu måste jag nästan gå och kolla till mötet.

Se you all, very soon...

SKRIVET: 2008-11-25, kl 22:40:47 | PUBLICERAT I: Mitt liv

UNDER REPARATION

Jag håller just precis på att ändra min blogg lite grand.
Ska försöka lära mig färgerna, lägga upp bilder, göra om designen och koderna mm.
Det kommer nog ta lite tid, Kanske var lite för optimistisk där, det kommer nog ta en ganska lång tid att få den som jag vill. Men man måste ju samtidigt börja någonstans. Om det så blir i högra nederkanten jag börjar eller i mitten så ska jag lyckas. Visserligen kommer jag nog att ta lite hjälp av min syssling för att få till bilderna i photoshop, (simply; hon är grym, jag suger), och redigera dem där osv.
Hoppas resultatet kommer att bli någerlunda bra iaf!
Men nu skall jag nog börja ändra lite färger och se om det blir snyggt med olika färgval och färgkombinationer.
Ha det bra så länge!
Kom gärna med kommentarer också!!

SKRIVET: 2008-11-25, kl 22:34:57 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Hemma igen

Hallå, igen. Tyvärr kommer detta inlägg in lite senare än jag hade tänkt från början.
Jag började iaf, min promenad vid kl. 15.10 och kom tillbaka efter ca 80 minuter. Då hade det redan hunnit bli mörkt, lyckligtvis hade jag kommit väldigt långt på sträckan då det började svartna på. En annan tursam sam jag lyckades med idag var att min Ipod inte totalt dog som den gjort de andra gångerna jag varit ute och gått. Nu var det också väldigt mycket batteritid kvar på den, skumt. Men det är kanske som bilens batteri, ju mindre laddning det är kvar ju lättare fryser den. Jag undrar varför. Nån ren Naturare eller kemist, fysker som kan svara på det?
Normal människa som kan svaret för självklart också svara!


Solnedgång på min promenad vid Härlanda tjärn, Skatås

SKRIVET: 2008-11-25, kl 14:38:28 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Träning

Färdigklädd, Ipod, mobil och nycklar, redo för att gå ut och gå.
Skall gå min lilla runda på 8 km idag.Börjar redan nu så att jag slipper gå i mörkret. Var itne direkt speciellt roligt att gå förra veckan då det redan blivit kolsvart då jag bara gått halva sträckan, idag hoppas jag på att jag skall kunna ta mig runt. Nu kom johan hem också, bra, då kan jag ta hans cykel eftersom pappa har vänt styret (!) åt fel håll på min cykel. Den delen som skall vara uppåt, alltså toppen, är istället mot en, den är vriden 1/4 varv runt sin egen axel, eller vad man nu skall kalla det. Jisses, jag har pluggat för mycket geografi, och jag som inte ens har börjat på provet som är på torsdag, glömde böckerna (eller glömde lämnade dem frivviligt efter mig) i skolan. Skall nämligen plugga tyska idag. Har lite glosor till i morgon.
Nä, nu tror jag att min Ipod laddat färdigt och att den skall klara de 80 minutrarna jag vandrar på stigarna runt Skatås, de andra gångerna har den nämligen dött efter ett litet tag, kan det vara så att kylan gör att batteriet dör snabbare? Någon som vet detta?
Aja, vi hörs senare då jag kommit tillbaka hem; Trött, färdigtränad och troligen stelfrusen.

Powerwalk

SKRIVET: 2008-11-25, kl 14:10:14 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Telefonkö

"Går det bra att vänta?" i 10 minuter har jag hört denna kommentar i mitt öra. Sitter nämlige i kö för att få prata mTelefoned min fader, hur svårt kan det vara att få tag på honom?
Tydligen verkar han vara ytterst populär idag.
"Går det bra att vänta?" Åter igen hör jag, åtrer densamma telefonistkvinnan i andra sidan luren någonstans i Sverige com ställer mig fråga. -NEJ, det är inte okej att vänta, vill prata med min pappa nu, självklart säger jag inte det utan fortsätter snällt att säga "Ja". Men vad skall jag göra, det finns inget annat allternativ att göra, ringa tillbaka senare hinner jag inte heller, troligen är hon vat och vet om detta också. Bara att hon omedvetet skall få mig att vänta län gre så att storbossarna skall kunna gå före.. hm...

 Äntligen en ton!

             

SKRIVET: 2008-11-24, kl 21:26:06 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Att döma någon

Tänk dig att du är en av ett fåtal utvalda som ska välja en världsledare, en president som ska styra över vår jords alla länder och frambringa fred och välmående bland såväl människor som djur.
Du har tre kandidater att välja emellan.

Men först vill jag att du svarar på följande fråga.
Om du kände en kvinna som var gravid och hade åtta barn redan, varav tre utav dem är döva, två är blinda, en var efterbliven och kvinnan själv har syfilis. Skulle du rekommendera henne en abort?

Så vidare till de tre kandidaterna där du ska välja en KANDIDAT:

KANDIDAT 1:
Han samarbetar med mutade politiker, konsulterar astrologer och har två älskarinnor vid sidan om. Dessutom kedjeröker han och dricker ett tiotal glas Martini varje dag.

KANDIDAT 2:
Han har fått sparken från två arbetsplatser, sover alltid till klockan tolv på dagen, rökte opium under sin ungdomstid viduniversitetet och dricker en hel flaska whiskey varje dag!

KANDIDAT 3:
Han har fått en hjälteutmärkelse av sitt land, är vegeterian, röker inte, dricker inte och har inga skandaler bakom sig.

Vilken av dessa kandidater skulle du välja?


Kandidat 1 heter Franklin D Roosvelt.
Kandidat 2 heter Winston Churchill
Kandidat 3 heter Adolf Hitler

Man ska således inte döma folk efter deras vanor...... Jo, en sak till. Angående aborten, svarade du Ja?
Grattis! Då har du just tagit kol på Beethoven!

SKRIVET: 2008-11-24, kl 18:12:32 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Mysig stund

Sitter och gör ingenting, någon som känner igen sig själv?
Jag gör det.. Varje gång jag skall plugga nämligen dyker någonting roligare och intressantare upp, antingen är det ens kompisar, tidningar, chatten eller youtube. Jag vet jag kan inte hjälpa det men jag dras till youtube, nu när jag tänker på det ligger Cdon.com högt upp på den listan också.
Har fått återbäring på 80:- från cdon.com och de räker bara till 12 december eller någonting sådant därför måste jag snart göra av med dem.

Lyssnar nu på Kate Perrys låt "Hot N' Cold", asbra verkligen! Men ajg måste tillägga att sjunga live är hon inge vidare på... Hon hade liveperformance på Youtube live för ett tag sedan och jag lyssnade förrut på hennes framträdande, var verkligen en skakig röst och många tonarter fel. Undrar om hon ens kan sjunga eller om hon (som många andra också) får sin röst ändrad i datorer. Vore så trist i sånna fall!

Min LatteDricker även min egengjorde Latte. Har blivit riktigt duktig på att göra det nu med! Bara man har de rätta ingredienserna, dvs. kaffe och specialmjölk, är det inte alls svårt.
Har även kommit på ett par bra trixs som man kan ha till när man skall vispa mjölken, ja ni hörde rätt, jag vispar och värmer mjölken, ångvärmer den inte.

Nä, nu måste jag nog försöka hinna göra klart engelskan, eller iaf, börja sedan kan jag nog skriva av någon annan, hm, aja.
Och nu skrev Mathilda till mig på msn också, bajs, detta kommer jag aldrig att klara. Koncentration, Koncentration, hoppas det funkar..

SKRIVET: 2008-11-24, kl 17:01:25 | PUBLICERAT I: Mitt liv

KalltKalltKallt

Kylan håller fortfarande i sig. Idag snöade det till och med! Hur mysigt som helst.
De flesta andra höll på att gnälla över att kylan nu har kommit och att det är så förbaskat kallt men sammtidigt tycker ajg det är något så speciellt med kylen och mörkret. När snön ligger på marken blir det också som ett nytt ljus. Ett vackert ljus som jag tror många i världen kommer att missa.

Nu måste jag iaf. börja på Engelskan, skall nämligen skriva klart två stycken häfter, eller stenciler, tills i morgon. Jag hoppas de inte är allt för svåra, har nämligen inte ens läst igenom dem..

SKRIVET: 2008-11-24, kl 00:58:31 | PUBLICERAT I: Mitt liv

En frusen stund

Äntligen hemme igen efter en rolig och pratsam dag.
Han precis med bussen, hinner om man springer ned för backen då bussarna går från Allum. Jag vet, jag är van, har gjort det sedan ettan på gymnasiet, dvs. i två och ett halv års tid nu.. Rätt länge må jag säga!
Iaf, på bussen satt det en kille som höll på med tre saker. Hålla på med mobilen, kolla på mig, kolla ut... Hålla på med mobilen, kolla på mig, titta ut. Ganska rolgit ska jag säga, kanske inte som att bli uppvaktad men endå väldigt roligt!
MatTräffade sedan Martina i stan och vi åkte och åt på Espresso House. Därefter åkte vi till biosalongen och höll på att välja i film i säkert 1/2 timma! Vi bestämmde oss sedan för en film, med vilkens namn jag inte kommer ihåg. Nånting i stilen med "Print max", hm, nä, ska kolla upp det på sf.se
"Max Payne" hette den visst.. Var inte helt ute och cyklade innan då ;)


Fotade också rätt mycket i stan. Blev lite coola effekter nu när mörkret är här och lampor och all annan belyGustav Adolfs torgsning är på. Jag tycker det är så fruktansvärt mysigt på något sätt. Känns verkligen som att julen är här, gemenskapen, glädjen och förväntningarna. Sedan på julaftons kväll då allting är över tänker man "Var det bara detta?". Kanske är det så att förväntningarna över julen är större än julen själv.
Kanske är det så att vi egentligen gör julen större än vad den är, bygger upp förväntningar över någonting som egentligen inte betyder speciellt mycket. Eller är det vi själva som har skapat oss ett nytt fenomen, en ny helg, en ny möjlighet. Alla vet vad julen egentligen står för -jesu födelse. Men är det många som tänker på det? Inte jag i alla fall.
Jag kanske ska vara glad, eller jag är glad, för att julen har blivit det den blir. Visst det finns julstress men den har man faktiskt också valt själv. Att köpa julklapparna dagen innan den 24 väljer man själv, att inte hinna med allting annat väljer man också själv. (Läs; En vis man sa till mig en gång "Ett dygn har 24 timmar. Varken mer eller mindre. Om någon gång någon skulle säga till sig "Jag har inte hunnit" säger den egentligen någonting annat i stilen med "Jag har prioriterat min tid på annatt än detta", detta kommer ni komma ihåg så länge ni lever"... Det kommer jag också att göra.)
Stressad, glädjefylld eller magisk, Julen är helt enkelt speciell på alla vis.

Kända LäppstiftetVasa ViktoriaKungsportsplasen

SKRIVET: 2008-11-23, kl 15:29:19 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Snabba ryck

Martina ringde precis och undrade om jag ville göra någonting med henne. Skall åka till stan och nu de senaste minutrarna har jag gjort iordning mig. Jag vet, klockan är över tre men jag är fortfarande inte påklädd och sitter och spelar the sims i pyjamas. Helgen är härlig ibland! Nä men jag har en ursäkt för det, jag tog bussen kl. 07.05 igår till jobbet och hämtade sedan på natten kl. 02.19 upp mamma och pappa från en fest, in the midle of nowhere. Hm, ursäkten godtagen, sehr gut!!
Nu iaf, har ajg fem minuter på mig, ca. att sminka mig, packa och lite annat,
Hmm, undrar om ajg hinner eftersom min lillebror har occuperat toaletten, förrästen stavas occuperat sådär?
Hm, aja, för försöka med mutning för att komma in till toaletten, den med bäst ljus..
Se you all later, lite uppdateringar kommer då..

SKRIVET: 2008-11-22, kl 23:03:45 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Barnvakt

bara den lilla ego flickanSitter barnvakt åt min ena lillebror. Tack gode gud, har han nu gått och lagt sig, fast jag måste erkänna att det ahr gått relativt enkelt idag, bara man inte retas eller jävlas med honom är han riktigt söt. Även ni som mött honom kan ajg ha förståelse för att detta verkar rent ut sagt konstigt. Kanske har jag en konstig lillebror. Eller så är jag konstig själv, eller så som jag själv vill kalla mig, Unik.

Lokala kollektivtrafikenIdag var jag väldigt duktig och tog bussen kl. 07.05 på morgonen för at komma i tid till jobbet som börjar 8.00.
Mina bussar går bara så dåligt att jag måste ta den bussen och stå utomhus i ca. 40 min innan jag kommer in eller att ta den senare bussen som går 07.50 och då komma försent med 10 min. Det är ett svårt val ska ni veta! Speciellt nu när vädret är som det är. Jo, jar har hört ordspråket "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" men jag står fortfarande bland de oförstående och menar att när det pissregnar och regnet bara väller ner är det "Ett förjävligt väder"

SKRIVET: 2008-11-21, kl 19:37:50 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Morgonstund

Morgonstund har guld i mun, det har vi nog alla hört någon gång någon säga.
Men ajg måste bara påpeka att idag när jag hoppat av bussen till skolan vid Göteborgskaj var verkligen vattnet så vackert!
Det hade det där sagolika glittrandet och skimmrandet, det var vackert blått och bara så underbart!
Inte nog med det var allting runtom mig täckt av ett litet, men ack så vackert täcke av den finaste snö.
Jo, det är sant. Det har snöat här i Göteborg. En sensation!
Bara vi kan få det till Jul också. De senaste tre åren har jag nämligen fått sluta hoppats på en vit jul och istället få hoppats på en icke-regnig jul. Om det bara, för en gångs skull, så önskar jag mig detta i julklapp, En vit jul.

Göteborgs hamn. Den har en svårbeskrivlig charm, oftast ful men ibland kan den hänföra en med häpnad av otrolig skönhet.

SKRIVET: 2008-11-20, kl 20:06:45 | PUBLICERAT I: Mitt liv

This is me

Hej,
det är då första inlägget jag gör på denna bloggen. Har även en till fast den är lite mer av en hemsida, vill bara ha en blogg där jag kan skriva allt möjligt på. :)

Så, vem är jag?!
-Well, nog skulle mina kompisar säga att jag är en rolig, komiska och ganska sarkastisk lite tös. Själv vill jag kalla mig rolig och snäll. Kanske är en blandning, vi har ju alla våra ängel- och djävuls sidor.
Partille heter stället jag bor och där har jag nu bott i.. hm.. låt mig se, 15 långa år. Det var inte jag själv som valde stället men det har nog varit ett ganska lyckat beslut av mina föräldrar.
Går sista året nu på Kitas Gymnasium i Göteborg. Läser samhäll ekonomi, språk som inriktning. Mycket plugg men också väldigt kul, ja detta lär vara en av de få gånger som jag kommer kalla skolan kul.
På min fritid, eller om den tiden som blir över kan kallas fritid, brukar jag vara med mina vänner. Annars blir det tyvärr mycket pluggande och jobbande.
Så det var nog det mesta om mig..

Tack och hej leverpastej!