SKRIVET: 2009-09-07, kl 18:01:06 | PUBLICERAT I: Mitt liv

It's just TOO BIG!

Jag vet att vi lever i en utseendefixerad värld. Där utsidan nästan är viktigare än insidan. Utvikningskroppar pryder många framsidor på diverse olika tidningar. Vissa är åt det mer sensuella, romantiska hållet medan andra är ren porr. Framför allt är det kvinnor som exponeras, och vem kan förneka det, -ingen! Överallt ser man hur man borde se ut, vad män gillar och andra ideal om hur vi skall se ut för att vara accepterade. Egentligen borde vi alla bara vara oss själva. Inte bry oss, men det är nästan omöjligt, reklamen, utviken idealen når oss alla på något sätt. Oavsätt om vi vill det eller ej, oavsett om vi medger det eller ej och oavsett om vi gillar det eller ej.

Idealen, att vara blond, stora bröst, fast rumpa. Vara översminkad, ha snygga kläder och att alla ska se likadana ut. Ingen som skall vara udda eller ha variation. När någonting är inne, då är det INNE! Om du inte är det, Good bye. Det är mångas huvuden som vrids om och många skall vara så speciella. Speciella på att vara som alla andra. De sätter nya gränser inom ramen för idealet. Tänjer gränsen för vad som är normalt och vad som är fiction. Operationer -många av svaren på mångas frågor. Den lätta vägen, lätta men smärtsamma och kostsamma. Det är den många, många, många tusen använder sig av. Det är plastikoperationer, fettsugningar och jag vet inte allt vad människor håller på med idag. Ibland blir det snyggt men lika ofta blir det förjävligt, -rent ut sagt! Här är några bilder jag har hittat på kvinnor som inte vet var gränsen för normalt och fint går. Visst bröst är fina, sensuella och vackra. Oavsett vad man tycker eller vill använda för beskrivning av kvinnornas behag. Men dessa har blivit lite, ganska mycket, rejält förstora.





Helt sanslöst!
Och jag som tycker jag ibland har för stora bröst...


Sara

Men gud! Helt sjukt ju! Dom måste verkligen få ryggproblem..



Sv: Tack! Vi kommer nog få en trevlig vecka här :) Det är mysigt att träffa Lisen (hon är snart 2 år så hon är fortfarnade jätteliten) ^^



PUBLICERAT: 2009-09-07, 18:38:37 | URL: http://trenollsju.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: