SKRIVET: 2009-09-22, kl 17:16:35 | PUBLICERAT I: Mitt liv

Or maybe not...

Pappa- "Cecilia, Om du inte har någonting för dig i morgon och inte kommer på någonting att göra då kan du ju alltid gå ut och klippa gräset."

Kära pappa, om jag inte hade några planer så är det klart att jag skaffar mig några snart. För att klippa vår gigantiska gräsmatta, det är någonting jag helst slipper.


Emma

haha ja gör det! :)



PUBLICERAT: 2009-09-22, 17:24:20 | URL: http://emmebirk.blogg.se/
Rebecca

HAha, jag gör också det! Pappa uppskattar det mkt och jag får ta bilen mer om jag gör det :D



svar; Ska säga att jag har nu pratat med mamman i familjen. Gick rätt så bra, över förväntan trodde att jag skulle haka upp mig och inte komma på vad jag skulle säga. Men jag kom inte på ngt ord emellanåt men hon förstod det :P Så nu håller vi tummarna ännu hårdare och hoppas att detta går vägen :D Kan säga att jag var väldigt nervös innan samtalet men sedan så släppte det, hon var jätte trevlig :)

Ja det är det som är så jobbigt att man inte vet exakt när man ska åka iväg, för jobb kan man inte söka heller för man inte vet hur länge man ska jobba och när man får komma iväg om man inte har ngt sen innan då :P

Kram



PUBLICERAT: 2009-09-22, 18:36:38 | URL: http://rebeccalindahlsblogg.se
Sara

ja, det skulle det verkligen vara! :) Åh, det här med att vänta driver mig galen snart. Jag är så rastlös!!



Det går sådär för Sofie. Två olika familjer har ju hört av sig genom STS iaf så det är ju positivt. Men båda rann som ut i sanden.. dom slutade bara att höra av sig. Så jag hoppas att både hon och jag hittar något snart!



PUBLICERAT: 2009-09-22, 19:29:37 | URL: http://trenollsju.blogg.se/
Frida

Sv: Tack så jätte mycket för dina tips om dator. Det där med processor och sånt blir man ju inte riktigt klok på men jag tror jag har börjat haja lite mer nu :) Nu är det inte långt kvar! Vi borde bestämma en plats som vi ses alla på landvetter :)



PUBLICERAT: 2009-09-22, 21:33:00 | URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/
Rebecca

svar; hehe jasså okeej, så kan man ju också göra ;)

Okej, får hoppas på ett mail från henne snart att hon är positiv :D Jag gissar på att hon snackar med sin man också om mig också, haha. Jag undrar va hon tycker och tänker.. Hoppas de gör så med mig också, de verkar va en bra familj iaf :D

Kram



PUBLICERAT: 2009-09-22, 21:48:58 | URL: http://rebeccalindahlsblogg.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: